Yardım Martysama 5.8 Binek Problemi

• Konuyu açan Konuyu açan ULITRI
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 22
  • Gösterim Gösterim 260
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Çözüm
Arkadas sistemi yanlıs anlamıs binegin yanında at gibi gezmesini istiyormuş fakat bu martynin yaptıgı binek sisteminde yanında gezme diye bi olay yok binekten indiginde yanında durmaz oto kaybolur arkadasta bunu sorun olarak algılamış ama bi problemi yok konu çözüldü olarak kapatılabilir
Edit// Problem devam ediyor. Quest okuttuğumda kostüm binek sistemi kullanamıyoruz sanırım. Yardım bekliyorum

Son düzenleme:
Edit// Problem devam ediyor. Quest okuttuğumda kostüm binek sistemi kullanamıyoruz sanırım. Yardım bekliyorum
kendim bizzat martysama 5.8 kullanıyorum bende böyle bi problem yok ride.quest varsa onu kaldırır mısın problem senin yaptıgın bi islemdenn kaynaklı

ilk halinde bozuluk mu var diyosun yani ?
Tam bilmiyorum araştırmadım da konusunda görmüştüm. Öyle yaparsanız düzelir diyorlardı yaptım ve düzelmişti. Ama tahminen sunucu tarafındaki eski proto source tarafı ise official şekilde güncellenmiş yada POINT_MOUNTA uyarlanmış şekilde bineğe binince POINT_MOUNT olmadığı için çalışmıyordu. locale_tr içindekiler official şekilde olduğu için onları açıp sunucuya atınca çalışıyor çünkü locale_tr içindekiler POINT_MOUNT LU.

Marty 5.8 ilk kurduğumda ben öyle yapmıştım binekler çalışıyordu yapmadan önce ise yanılmıyorsam seninle aynı sorun vardı.
Bu konuda hiç bilgim yok normalde 5.4 kullanıyordum yeni güncel bir filese geçiş yapayım dedim diğer forumda paylaşılmış bir tane vardı onu indirdim kurdum böyle bir problem yaşıyorum. Normalde locale kısmındaki protoyu açıp sunucuya atmadan önce hiç bir şey demiyor sunucuya protoları attığıdma da önce atını çağırmalısın diyor. Bilemedim questle ilgili bir şey mi var acaba

Bu konuda hiç bilgim yok normalde 5.4 kullanıyordum yeni güncel bir filese geçiş yapayım dedim diğer forumda paylaşılmış bir tane vardı onu indirdim kurdum böyle bir problem yaşıyorum. Normalde locale kısmındaki protoyu açıp sunucuya atmadan önce hiç bir şey demiyor sunucuya protoları attığıdma da önce atını çağırmalısın diyor. Bilemedim questle ilgili bir şey mi var acaba
Şimdi envanterdeki binek itemine tıklayınca önce atını mı çağırmalısın diyor.

Yok hayır aynı şekil slota giriyor binek gelmiyor ama ctrl g falan yaptığımda önce atını çağır diyor
daha önce ride.quest okuttuysan ve sonradan questi silsen bile oyunda aktif olarak kalmaya devam eder quest dizinindeki object klasörünü sil ve ride.quest olmadan diğer questleri yeniden okutabilirsin

Geri