Çözüldü marty files nesne market kaldırma

• Konuyu açan Konuyu açan Enkaz2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 329
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Enkaz2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar filesimde bu nesne market yüklü bunu kaldırmak istiyorum offical tipli normal nesne market sitede ekli onu ekleyeceğim nasıl yapabılırım

Ekran Alıntısı.webp

komple kaldırmak istiyorsan ilgili fonksiyona ait bütün ifdefleri kaldırman gerekli tabi else kısımlarına dikkat etmen gerekli . yada define kapatabilirsin eğer ki hepsi defineli ekliyse ama en sağlıklısı tamamen kullanmayacaksan tertemiz hepsini kaldırman olur .

Definesini Bularak Agent veya grenwin ile tüm kodları siler yada devre dısı bırabilirsiniz

komple kaldırmak istiyorsan ilgili fonksiyona ait bütün ifdefleri kaldırman gerekli tabi else kısımlarına dikkat etmen gerekli . yada define kapatabilirsin eğer ki hepsi defineli ekliyse ama en sağlıklısı tamamen kullanmayacaksan tertemiz hepsini kaldırman olur .
hiç kullanmayacağım komple kaldıracağım peki kaldırdıkdan sonra configlere mal url yazıp linki de yazarsam normal nesne market penceresı gelırmı

Definesini Bularak Agent veya grenwin ile tüm kodları siler yada devre dısı bırabilirsiniz
hocam direk devre dısı bırakma gibi ihtimal varmı yanı bu panel files içerisinde kalsın ama nesne markete basınca dırek mall url bağlansın yanı bu paneli ilerde lazım olabılır olarak kalsın bu tarz birşeyde yapabilirmiyim

hocam direk devre dısı bırakma gibi ihtimal varmı yanı bu panel files içerisinde kalsın ama nesne markete basınca dırek mall url bağlansın yanı bu paneli ilerde lazım olabılır olarak kalsın bu tarz birşeyde yapabilirmiyim
Evet ilerde lazım olur diyecek olursan define bloklarinı kapatırsınız lazım olacagı zaman tekrar acarsınız

Dostum oyuna yeni kod yazarken #define XXX seklinde tanimlayip, #ifdef XXX ile (eğer XXX tanımlıysa bu kod blogu calissin) sisteme ait kodları aktif-deaktif etmek istediğinde büyük kolaylık sağlıyorsun. Client tarafında UserInterface > Locale.inc.h tarzı bir dosyada bulunur, karıştır bulursun. Server tarafında ise common > CommonDefines.h veya baska bir dosyada tanımlanır. Sen sadece #define XXX (artık nasıl tanımlandıysa) orayı yorum satırına alarak o sistemi deaktif edebiliyorsun. Tek tek tüm kodları kaldırmak yerine bu sekilde gelecekte kullanmak üzere geçici olarak deaktif edebilirsin.

Dostum oyuna yeni kod yazarken #define XXX seklinde tanimlayip, #ifdef XXX ile (eğer XXX tanımlıysa bu kod blogu calissin) sisteme ait kodları aktif-deaktif etmek istediğinde büyük kolaylık sağlıyorsun. Client tarafında UserInterface > Locale.inc.h tarzı bir dosyada bulunur, karıştır bulursun. Server tarafında ise common > CommonDefines.h veya baska bir dosyada tanımlanır. Sen sadece #define XXX (artık nasıl tanımlandıysa) orayı yorum satırına alarak o sistemi deaktif edebiliyorsun. Tek tek tüm kodları kaldırmak yerine bu sekilde gelecekte kullanmak üzere geçici olarak deaktif edebilirsin.
hocam yaptım cilentte sorun yok da game build ederken hata verdı

Ekran Alıntısı.webp

hocam yaptım cilentte sorun yok da game build ederken hata verdı

24257 eklentisini görüntüle
Var mısın yok musun sistemi senin nesne marketine ait bazı fonksiyonları kullanıyor. Eğer nesne marketi kaldıracaksan var mısın yok musun sisteminde kullanılan fonksiyonları değiştirmen gerekiyor. Var mısın yok musun sistemine ihtiyac duymuyorsan onu da deaktif et.

uitaskbar.py:
Genişlet Daralt Kopyala
# arat: def __RampageGauge_Click(self):

# değiştir
    def __RampageGauge_Click(self):
        print "rampage_up"
        net.SendChatPacket("/in_game_mall")
        self.wndGiftBox.Hide()

uitaskbar.py:
Genişlet Daralt Kopyala
# arat: def __RampageGauge_Click(self):

# değiştir
    def __RampageGauge_Click(self):
        print "rampage_up"
        net.SendChatPacket("/in_game_mall")
        self.wndGiftBox.Hide()
hocam bunu yaptım direk kalktı şuan peki bu normal site üstündeki marketi oyuna getirmek için config e mall url yi yazıyorduk şuan fileste configlere bakıyorum mall url kısmı yok nasıl ypabılırım direk mall url yazıp sitemi yazssam olurmu yoksa baska yerdenmı yapmam laızm

Var mısın yok musun sistemi senin nesne marketine ait bazı fonksiyonları kullanıyor. Eğer nesne marketi kaldıracaksan var mısın yok musun sisteminde kullanılan fonksiyonları değiştirmen gerekiyor. Var mısın yok musun sistemine ihtiyac duymuyorsan onu da deaktif et.
sistem aslında oyunda yok şçyle varda kaldırılmıs artık dosyaları

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri