hiç kullanmayacağım komple kaldıracağım peki kaldırdıkdan sonra configlere mal url yazıp linki de yazarsam normal nesne market penceresı gelırmıkomple kaldırmak istiyorsan ilgili fonksiyona ait bütün ifdefleri kaldırman gerekli tabi else kısımlarına dikkat etmen gerekli . yada define kapatabilirsin eğer ki hepsi defineli ekliyse ama en sağlıklısı tamamen kullanmayacaksan tertemiz hepsini kaldırman olur .
hocam direk devre dısı bırakma gibi ihtimal varmı yanı bu panel files içerisinde kalsın ama nesne markete basınca dırek mall url bağlansın yanı bu paneli ilerde lazım olabılır olarak kalsın bu tarz birşeyde yapabilirmiyimDefinesini Bularak Agent veya grenwin ile tüm kodları siler yada devre dısı bırabilirsiniz
Evet ilerde lazım olur diyecek olursan define bloklarinı kapatırsınız lazım olacagı zaman tekrar acarsınızhocam direk devre dısı bırakma gibi ihtimal varmı yanı bu panel files içerisinde kalsın ama nesne markete basınca dırek mall url bağlansın yanı bu paneli ilerde lazım olabılır olarak kalsın bu tarz birşeyde yapabilirmiyim
hocam yaptım cilentte sorun yok da game build ederken hata verdıDostum oyuna yeni kod yazarken #define XXX seklinde tanimlayip, #ifdef XXX ile (eğer XXX tanımlıysa bu kod blogu calissin) sisteme ait kodları aktif-deaktif etmek istediğinde büyük kolaylık sağlıyorsun. Client tarafında UserInterface > Locale.inc.h tarzı bir dosyada bulunur, karıştır bulursun. Server tarafında ise common > CommonDefines.h veya baska bir dosyada tanımlanır. Sen sadece #define XXX (artık nasıl tanımlandıysa) orayı yorum satırına alarak o sistemi deaktif edebiliyorsun. Tek tek tüm kodları kaldırmak yerine bu sekilde gelecekte kullanmak üzere geçici olarak deaktif edebilirsin.
ilgili cpp içindede mevcut sanırsam onuda kaldır dikkatli bir şekilde
Var mısın yok musun sistemi senin nesne marketine ait bazı fonksiyonları kullanıyor. Eğer nesne marketi kaldıracaksan var mısın yok musun sisteminde kullanılan fonksiyonları değiştirmen gerekiyor. Var mısın yok musun sistemine ihtiyac duymuyorsan onu da deaktif et.
# arat: def __RampageGauge_Click(self):
# değiştir
def __RampageGauge_Click(self):
print "rampage_up"
net.SendChatPacket("/in_game_mall")
self.wndGiftBox.Hide()
hocam bunu yaptım direk kalktı şuan peki bu normal site üstündeki marketi oyuna getirmek için config e mall url yi yazıyorduk şuan fileste configlere bakıyorum mall url kısmı yok nasıl ypabılırım direk mall url yazıp sitemi yazssam olurmu yoksa baska yerdenmı yapmam laızmuitaskbar.py:# arat: def __RampageGauge_Click(self): # değiştir def __RampageGauge_Click(self): print "rampage_up" net.SendChatPacket("/in_game_mall") self.wndGiftBox.Hide()
sistem aslında oyunda yok şçyle varda kaldırılmıs artık dosyalarıVar mısın yok musun sistemi senin nesne marketine ait bazı fonksiyonları kullanıyor. Eğer nesne marketi kaldıracaksan var mısın yok musun sisteminde kullanılan fonksiyonları değiştirmen gerekiyor. Var mısın yok musun sistemine ihtiyac duymuyorsan onu da deaktif et.
şuan game src içindeki mall url değiştirip denedim tepki yok nasıl yapabılırım hocamuitaskbar.py:# arat: def __RampageGauge_Click(self): # değiştir def __RampageGauge_Click(self): print "rampage_up" net.SendChatPacket("/in_game_mall") self.wndGiftBox.Hide()
configlere mall url yazıp site linki koydun mu ? ikinci olarak pack tarafındaki mall url kısımlarını aktif etmelisin yukarda paylaşılmış sanırım .şuan game src içindeki mall url değiştirip denedim tepki yok nasıl yapabılırım hocam
pencere açılıyor mu peki?şuan game src içindeki mall url değiştirip denedim tepki yok nasıl yapabılırım hocam
yok pencere acılmıyorpencere açılıyor mu peki?
configlere de koydum olmadı packda nerede varconfiglere mall url yazıp site linki koydun mu ? ikinci olarak pack tarafındaki mall url kısımlarını aktif etmelisin yukarda paylaşılmış sanırım .
özelden anydesk id iletir misiniz?yok pencere acılmıyor