Çözüldü marty files nesne market kaldırma

• Konuyu açan Konuyu açan Enkaz2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 330
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Enkaz2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar filesimde bu nesne market yüklü bunu kaldırmak istiyorum offical tipli normal nesne market sitede ekli onu ekleyeceğim nasıl yapabılırım

Ekran Alıntısı.webp

kardesım kod bılgın yok ıse sana en basıt yonetımı soyluyebılırım gostermıs oldugun nesle market sıstemı alperen sönmeze ait dıye bılıyorum yanlıs hatırlamıyorsam onun nesle market sıstemı ındır ve alperen sonmezın sıstem ve kendı sourcenı karsılastırarak kodları tamamı kaldırabılırsın en basıt yontemı dahıl edıyorum hem zorlanmıs olmazsın hem artı olarak saglıklı bır sekılde kodları sılmıs olursun

kardesım kod bılgın yok ıse sana en basıt yonetımı soyluyebılırım gostermıs oldugun nesle market sıstemı alperen sönmeze ait dıye bılıyorum yanlıs hatırlamıyorsam onun nesle market sıstemı ındır ve alperen sonmezın sıstem ve kendı sourcenı karsılastırarak kodları tamamı kaldırabılırsın en basıt yontemı dahıl edıyorum hem zorlanmıs olmazsın hem artı olarak saglıklı bır sekılde kodları sılmıs olursun
Abi sorun şu Market sistemi Kalkıyor Kaldırmada Sorun Yaşamıyorum Sorun Bundan Sonra Bormal Market Gelmiyor Veya Bunda Normalden Ep Yükle Yeri Varya Oraya Basinca Web Açılması Gerekiyor oda Açılmıyor Yani kısaca Oyunda Hiçbir şekilde Web açılmıyor

Yani oyunda web açılması bir şekilde engelleniyor ama nasıl nerden engellenmiş bulamıyorum

SORUNU ÇOK ŞÜKÜR ÇÖZDÜK @afitap92 FARK ETTİ localegame.py dosyanda constInfo.IN_GAME_SHOP_ENABLE = 0 MIŞ 1
YAPINCA ÇÖZÜLDÜ BAĞLANAN OĞRAŞAN YARDIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Çözüm
Eger bunun gıbı tarz sorunlar yasıyorsanız ındexleme gırmenız gerekmektedir

Dosya Eklentileri

• 111.webp
    111.webp
    85 KB · Gösterim: 6
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri