marty 5.8 windows Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 85
  • Gösterim Gösterim 9K
Güncelleme:

Fov sistemi değiştirildi:

23130 eklentisini görüntüle

Hedef gölgeleri ve gölge kalitesi aç kapa:

23131 eklentisini görüntüle

efektler aç kapa bölümü:

23132 eklentisini görüntüle

global sıralama sistemi değiştirildi:

23133 eklentisini görüntüle
Başarılar kardom,
Öncelikle seçenekleri hangi filesten söktün söyleyebilirmisin ?,
2.olarak o sıralamayı bende söktüm kullanması vs baya güzeldi ama her reboot sonrasımı yoksa tablo her yenilendiğinde mi ne üstüne ekliyodu mesela bi adam 250 oldu 1.sıraya yerleşti ama başkası 250 olursa 2.olması gerekirken 1.sıraya yerleşiyodu, skorlar diğer tablolarda yüksek olabiliyo onlarda bu durum geçerli değildi bu sende de böylemi acaba bende mi sorun var.

Başarılar kardom,
Öncelikle seçenekleri hangi filesten söktün söyleyebilirmisin ?,
2.olarak o sıralamayı bende söktüm kullanması vs baya güzeldi ama her reboot sonrasımı yoksa tablo her yenilendiğinde mi ne üstüne ekliyodu mesela bi adam 250 oldu 1.sıraya yerleşti ama başkası 250 olursa 2.olması gerekirken 1.sıraya yerleşiyodu, skorlar diğer tablolarda yüksek olabiliyo onlarda bu durum geçerli değildi bu sende de böylemi acaba bende mi sorun var.
Teşekkür ederim dostum <3
Seçeneklerden kastın sistem mi yoksa oyun seçeneklerini komple mi soruyorsun?

sıralama olayını şimdi test ettim karakter 120 level 2. bir karakteri 120 yapınca 2. sırada kaldı aynı olayı farklı bir lwl de de denedim 15 = 15
daha sonra reboot at attım fakat ilk yüksek seviyeye ulaşan karakter 1. sırada kalıyor bir problem yok bende

Son düzenleme:
Teşekkür ederim dostum <3
Seçeneklerden kastın sistem mi yoksa oyun seçeneklerini komple mi soruyorsun?

sıralama olayını şimdi test ettim karakter 120 level 2. bir karakteri 120 yapınca 2. sırada kaldı aynı olayı farklı bir lwl de de denedim 15 = 15
daha sonra reboot at attım fakat ilk yüksek seviyeye ulaşan karakter 1. sırada kalıyor bir problem yok bende
Rica ederim. Evet oyun seçeneklerini komple sormuştum.

Sanırım sıralamada benim sorunum var engellemeleri m atladım acaba teşekkür ederim bilgilendirme için. ❤️

Güncelleme:

Element maplarının metin,mob vs ayarlamaları yapıldı
metinlerin ve mobların dropları ayarlandı.
giriş çıkış questleri yazıldı.
element petleri aktif edildi. Official olarak cube sistemine eklendi

0429_202232.webp

0429_202836.webp

0429_202857.webp

0429_202054.webp

0429_202037.webp

0429_202020.webp

Allah kolaylık versim kardeşim. aştın sen kendini ya :D
yav ne aşması hazır template olmasa map geçiremicez rezil durumdayız ya :D chat gpt, gemini felan var allahtan biraz yardımcı oluyorlar ama çok zor öğrenmeye çalışıyom bende. iyi oluyo bir şeyler kapıyoruz :D

Güncelleme:
ENABLE_APPLY_RANDOM sistemi ile gelen efsunlar item yansıtma sisteminde gözükmüyordu gerekli uyarlamalar HyperlinkItemToolTip içine eklendi.

Ekran görüntüsü 2025-08-16 091822.webp

Güncelleme:

ENABLE_APPLY_RANDOM sistemi ile gelen efsunlar Aura bonus aktarımına uyarlandı.

Ekran görüntüsü 2025-08-16 100516.webp

Geri