ilk sattıgı versiyon için mi iade aldın çünkü bana etmedi. kim oldugumu özelden söylerim dekont ile babam gelsin ondan almıştım dekont u buluyum atarım. . hiç madem bu 1.6 diyorsun. düzgün bir marysama 5.8 e montajı ette forumda paylaşta nasiplenelim görelim. 4 farklı çim koy hatta dah farklı çeşitlerde mesela 10 çim koy farklı çeşit görelim. çim rüzgar sistemi ne nedir bir onu ögren bence. eylem ile kanıtlamanı dilerim. hasan bey @hasanmacit yani bu 1.6 degil. bunu bir anla önce. 1.6 oldugunu iddea ediyorsan madem düzgün olanını paylaşta görelim. vur kaç yaptın anladık. bari şunu düzgün bir 5.8 e montajla düzgüncene paylaş milletle forumda veya 1.6 ana kodlarını sökmüştürsün onu paylaş daha makbul olur. ama sende oda yok. bu ancak ve ancak ilk sızan 1.00 1.3 un türevi olabilir. daha fazla sözü gerek yok. uzatmayada gerek yok. yani @CagiBoi iade etmesi demek herkesi iadesini yaptı demek degildir. ben kimseye para iadesi etmedi demiyorum herkesi magdur etti bir çoguna para iadesi yapmadı ve magdur etti sorunlu filesi sorunlarını bildiği halde sorunsuz gibi pazarladı sonrasında da yüzsüzlük edip telafisini bile yapmadı bir çoguna forumlarda bir sürü şikayet konusu sitem konusu yorumu mevcut diyorum. yani vur kaç oldu diyorum. admin oldu diye iş bilir güvenilir dedik adam bize vur kaç yaptı sonrasında birde üste çıkmaya çalışıyor diyorumKonuyla ilgili alakam yoktur. Fileste çıkan sorunlar sebebi ile ücret iadesi aldım konu kapandı.
Son düzenleme:

çok umrumda değil. dekontu gönder özelden. dekontu göndermene de gerek yok özelden kim olduğunu yaz yeterli. ben 1.6 olduğunu iddia ediyorum. isteyen inanır isteyen inanmaz.