Marty 5.8 | Jettyx 1.0.6 Graphics

• Konuyu açan Konuyu açan ScriptMan1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 67
  • Gösterim Gösterim 3K
Konuyla ilgili alakam yoktur. Fileste çıkan sorunlar sebebi ile ücret iadesi aldım konu kapandı.
ilk sattıgı versiyon için mi iade aldın çünkü bana etmedi. kim oldugumu özelden söylerim dekont ile babam gelsin ondan almıştım dekont u buluyum atarım. . hiç madem bu 1.6 diyorsun. düzgün bir marysama 5.8 e montajı ette forumda paylaşta nasiplenelim görelim. 4 farklı çim koy hatta dah farklı çeşitlerde mesela 10 çim koy farklı çeşit görelim. çim rüzgar sistemi ne nedir bir onu ögren bence. eylem ile kanıtlamanı dilerim. hasan bey @hasanmacit yani bu 1.6 degil. bunu bir anla önce. 1.6 oldugunu iddea ediyorsan madem düzgün olanını paylaşta görelim. vur kaç yaptın anladık. bari şunu düzgün bir 5.8 e montajla düzgüncene paylaş milletle forumda veya 1.6 ana kodlarını sökmüştürsün onu paylaş daha makbul olur. ama sende oda yok. bu ancak ve ancak ilk sızan 1.00 1.3 un türevi olabilir. daha fazla sözü gerek yok. uzatmayada gerek yok. yani @CagiBoi iade etmesi demek herkesi iadesini yaptı demek degildir. ben kimseye para iadesi etmedi demiyorum herkesi magdur etti bir çoguna para iadesi yapmadı ve magdur etti sorunlu filesi sorunlarını bildiği halde sorunsuz gibi pazarladı sonrasında da yüzsüzlük edip telafisini bile yapmadı bir çoguna forumlarda bir sürü şikayet konusu sitem konusu yorumu mevcut diyorum. yani vur kaç oldu diyorum. admin oldu diye iş bilir güvenilir dedik adam bize vur kaç yaptı sonrasında birde üste çıkmaya çalışıyor diyorum

Son düzenleme:
ilk sattıgı versiyon için mi iade aldın çünkü bana etmedi. kim oldugumu özelden söylerim dekont ile babam gelsin ondan almıştım dekont u buluyum atarım. . hiç madem bu 1.6 diyorsun. düzgün bir marysama 5.8 e montajı ette forumda paylaşta nasiplenelim görelim. eylem ile kanıtlamanı dilerim. hasan bey @hasanmacit

@alic38 belki de 5.7li versiyonu ilk alanlardan biriyim telafisini hasan fazlasıyla sağladı bana satıcılığından hiçbir sıkıntı görmedim kaldıki arşivimde bulunan birkaç filesta da hasandan destek aldım sürüm güncellemeler vs fazlasıylai işinin hakkını yapan biri. buradda çamur at izi kalsın mantığı olmaz fetocu taktikleri bunlar.

ilk sattıgı versiyon için mi iade aldın çünkü bana etmedi. kim oldugumu özelden söylerim dekont ile babam gelsin ondan almıştım dekont u buluyum atarım. . hiç madem bu 1.6 diyorsun. düzgün bir marysama 5.8 e montajı ette forumda paylaşta nasiplenelim görelim. eylem ile kanıtlamanı dilerim. hasan bey @hasanmacit yani bu 1.6 degil. bunu bir anla önce. 1.6 oldugunu iddea ediyorsan madem düzgün olanını paylaşta görelim. vur kaç yaptın anladık. bari şunu düzgün bir 5.8 e montajla düzgüncene paylaş milletle forumda veya 1.6 ana kodlarını sökmüştürsün onu paylaş daha makbul olur. ama sende oda yok. bu ancak ve ancak ilk sızan 1.00 1.3 un türevi olabilir.
zaten şuan altyapı ya dostum değil mi? bide niye kendimi kanıtlayayım :D çok umrumda değil. dekontu gönder özelden. dekontu göndermene de gerek yok özelden kim olduğunu yaz yeterli. ben 1.6 olduğunu iddia ediyorum. isteyen inanır isteyen inanmaz.

ilk sattıgı versiyon için mi iade aldın çünkü bana etmedi.
sadece en son sattığım ve dungeonları bozuk olan versiyon için iade sağlandı. çünkü hizmet bozuktu. sana sattığım zenaris versiyonuymuş demekki ve bunu bilerek aldın. zenariste neyse ben onu vaadediyordum. zenaris bozuksa yapbileceğim bir şey yok.

sadece en son sattığım ve dungeonları bozuk olan versiyon için iade sağlandı. çünkü hizmet bozuktu. sana sattığım zenaris versiyonuymuş demekki ve bunu bilerek aldın. zenariste neyse ben onu vaadediyordum. zenaris bozuksa yapbileceğim bir şey yok.
tamam anlasıldı sen gene üste çıkmaya çalışıcaksın . evet kardeşim benim hatalarım demek yerine belli oldu. o yüzden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten files alt yapıda yapabildiğin yok. alt yapı diye sattıgın alt yapı marysamanın zaten. üstüne yalandan bir jextty bozuk sistem montajla vurrrrrr kaç bakalım. hasan bey. sonra dersin alt yapı yaptım diye alt yapı files öyle olmaz bunu bil. marysama sana ait degil jexxty sana ait degil birleştirdim alt yapı files oluşturdum 10bin 5 bin 15 bin var mı alan... uzatmıyor ve konuyu.. sen vur kaça devam et. bende konu kapandı. sende daha fazla uzatma.. çünkü yaptıgını ayıp buluyorum. vur kaç pvp serverlerden daha bedersin. bu bildiğin insanları sömürmek hem vur kaçsın hemde yanlış konuşuyorsun ayıp . son sözüm.. admin oldun diye güvendik iş bilir dedik vur kaç vur kaç vur kaç yaptın. ilk sattıgın versiyonda bozuktu ayıp.
daha fazla yorum atmayı gereksiz buluyorum bu tartışılan konu üzerine. bilen biliyor kimin kimlerin ne oldugunu

Son düzenleme:
tamam anlasıldı sen gene üste çıkmaya çalışıcaksın . evet kardeşim benim hatalarım demek yerine belli oldu. o yüzden konuyu uzatmaya gerek yok. zaten files alt yapıda yapabildiğin yok. alt yapı diye sattıgın alt yapı marysamanın zaten. üstüne yalandan bir jextty bozuk sistem montajla vurrrrrr kaç bakalım. hasan bey. sonra dersin alt yapı yaptım diye alt yapı files öyle olmaz bunu bil. marysama sana ait degil jexxty sana ait degil birleştirdim alt yapı files oluşturdum 10bin 5 bin 15 bin var mı alan... uzatmıyor ve konuyu.. sen vur kaça devam et. bende konu kapandı. sende daha fazla uzatma.. çünkü yaptıgını ayıp buluyorum. vur kaç pvp serverlerden daha bedersin. bu bildiğin insanları sömürmek hem vur kaçsın hemde yanlış konuşuyorsun ayıp . son sözüm.. admin oldun diye güvendik iş bilir dedik vur kaç vur kaç vur kaç yaptın. ayıp.
daha fazla yorum atmayı gereksiz buluyorum bu tartışılan konu üzerine. bilen biliyor kimin kimlerin ne oldugunu
dostum 10 kişiden 50000 aldım desen 5000 de iade ettim toplasan 45000 tl kazanmışım :D kaçtığımda yok burdayım yani. neyse uzatmayacağım fazla. herkes istediğini düşünebilir.

dostum 10 kişiden 50000 aldım desen 5000 de iade ettim toplasan 45000 tl kazanmışım :D kaçtığımda yok burdayım yani. neyse uzatmayacağım fazla. herkes istediğini düşünebilir.
45bin mi kazandın yani çok bile kazanmıssın. emin ol birdaha seni tercih etmeyecek bir çogu ve inanmayacaklar. desteğine sahsi düşüncem. herkese iyi günler dilerim. ben dışarı çıkıyom işlerim var. isteyen burda kendini haklı çıkarmak için tartışmaya devam edebilir. herkes biliyor kim ne oldugunu... (vur kaç yapan hasan bey. alıştınız tabi.)

@Tengrist alışmıssın sen bozuk files satın almaya zaten bozuk oldugunu ve vur kaç yaptıgını anlayamamana sasırmadım...

Son düzenleme:
Geri