LWT | Ücretli Hizmetler

Larry Watterson

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Profesyonel Modern C++ & Metin2 Geliştirme Hizmetleri

Selamlar, ben Mustafa.

Yazılım Mühendisliği alanında yüksek lisansıma devam eden ve sektörde aktif olarak C++ Engineer pozisyonunda görev alan bir mühendisim.

Üniversite yıllarımdan bu yana Metin2 altyapıları üzerine tecrübe sahibiyim. Profesyonel kariyerimde ise uzun süredir Modern C++ (17 / 20 / 23) standartlarıyla, hata payı olmayan ve yüksek performans gerektiren production sistemleri geliştiriyorum.

İletişim (Discord):
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
larrywatterson

Ne Sunuyorum?
Bu başlık altındaki hizmetler; standart bir editörlük, hazır dosya satışı, kopyala-yapıştır veya "ne yaptığı bilinmeyen" bilinçsiz üretimleri kapsamaz.

Sunduğum tüm çözümler mühendislik disipliniyle tasarlanmış, performansı ölçümlenebilir ve teknik olarak gerekçelendirilmiş sistemlerdir.

Teknik Yetkinlikler
  • Modern C++ (17 / 20 / 23)
  • Embedded & Real-Time Systems
  • Linux Sistem Programlama
  • Multi-Threading & Concurrency
  • Server-side Mimari Tasarım

Hizmetler

• Özel Sistem Geliştirme: Server-side sistemler, mikroservisler, kütüphaneler ve yardımcı araçlar (tools).
  • Bug / Crash Analizi & Fix: Core dump, memory leak, deadlock ve performans darboğazlarının (bottleneck) tespiti ve çözümü.
  • Mimari Danışmanlık: Mevcut altyapılarınızın teknik değerlendirmesi ve optimizasyonu.
  • Code Review & Refactoring: Bakım maliyetini düşüren, modern C++ standartlarına uygun ve yüksek performans odaklı kod iyileştirmeleri.
  • Process Ayrımı / Microservice: Shop, Dungeon, Event vb. oyun içi bileşenlerin, ana sunucudan bağımsız ayrı birer servis (process) olarak tasarlanması ve asenkron haberleşmesi.

Hedef Kitlem

Kime Uygun?
  • İhtiyaçlarını yazılı ve net bir şekilde ifade edebilenler.
  • Performans, güvenlik ve stabiliteyi her şeyin önüne koyanlar.
  • Profesyonel iletişim kuran ve yapılan işin teknik/zaman değerini bilenler.
  • Günü kurtaran değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir (maintainable) çözümler arayanlar.

Kime Uygun Değil?
  • "Hemen bitsin, ucuz olsun" beklentisinde olanlar.
  • Yazılım mimarisi yerine sadece görünürdeki sonuca odaklananlar.
  • Geliştirme sürecinde sürekli kapsam (scope) ve fikir değiştirenler.
  • "Başka biri yarım bıraktı, sen devam et" yaklaşımıyla gelenler.

Çalışma Prensipleri

• Freelance ve Proje Bazlı: Mevcut iş yoğunluğuma ve müsaitlik durumuma göre proje kabul etmekteyim.
  • Net Gereksinimler: Sıfırdan başlanacak sistemler için detaylı gereksinim dokümanı (RFQ) zorunludur. Proje başlangıcında belirlenen kapsam dışındaki tüm ek talepler ayrıca ücretlendirilir.
  • Ömür Boyu Destek: Teslim edilen sistemlerdeki olası teknik hatalar için süre sınırı olmadan destek verilir. (Not: Sistemin üçüncü kişilerle paylaşılması veya satılması durumunda destek sona erer).
  • Emeğin İadesi Olmaz: Başlanan ve efor harcanan işler için ücret iadesi yapılmaz.

Hızlı iş vaat etmem. Ucuz iş yapmam. Doğru, temiz ve mühendislik standartlarına uygun iş yaparım.

Son düzenleme:
hayırlı satışlar. 15 yıldır forumlardayım adına açılmış bir dolandırıcılık eksik iş yapma konusu görmedim. güvenilirdir.

Başarılar hocam 3 4 sene önce nadirlik sistemi almıştım çıkan hatalarda yardımcı olup halletmiştiniz. Şimdi muhtemelen zamanla birlikte daha da gelişmişsinizdir.

Bu işe giriştiğim günden beri adına açılmış tek bir şikayete denk gelmediğim kişilerden biri. hayırlı satışlar dostum

hayırlı satışlar. 15 yıldır forumlardayım adına açılmış bir dolandırıcılık eksik iş yapma konusu görmedim. güvenilirdir.
Başarılar hocam 3 4 sene önce nadirlik sistemi almıştım çıkan hatalarda yardımcı olup halletmiştiniz. Şimdi muhtemelen zamanla birlikte daha da gelişmişsinizdir.
Hayırlı satışlar dilerim Mustafa hocam
Bu işe giriştiğim günden beri adına açılmış tek bir şikayete denk gelmediğim kişilerden biri. hayırlı satışlar dostum
Mustafa işinde iyidir geri dönmene sevindim hayırlı satışlar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏

Kendi yazdığı sistemleri başkalarına sattırabilecek seviyeye getirmiş nadir isimlerden biri. Yeniden sahalara dönmesi gerçekten sevindirici. Bu geri dönüşle birlikte kalitenin ciddi anlamda artacağına inanıyorum.

Kendisiyle yıllar önce bir kaç sistem için çalışmıştım, O zaman üniversite zamanlarıydı o zamanda kalite akmıyor fışkırıyordu şimdiyi düşünemiyorum bile, Kusursuz,Mükemmel,Profesyonel

Geri