Yardım Loading ile alakalı bir sorum var

• Konuyu açan Konuyu açan REISHEN
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 301
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

REISHEN

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Adaletin bir tane filesinde loading ekranındaki şu siyahlığın hızı nereden artıyor-azalıyor veya tam olarak bir sistem felan mı bu ?

Örnek olarak:

gözüme çarpan tek şey envanter açılmadan önce yandaki kemer butonunun gözükmesi :D
Daha detaylı olarak şöyle göstereyim hocam

Soldaki filesta giriş yapıldığı zaman veya loading kısmında o siyahlık yok nasıl tabir ediliyorsa artık :D sağdaki filestaki gibi olmasını istiyorum da bir türlü bulamadım ne gerek var diyebilirsiniz evet ama ben detaycı adamım seviyorum ufak detayları yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler :D

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Bu dediğin olay faz(phase) arası geçiştir. Bir efekt veya görsel dosyası değil. Nasıl bir psm kullandığından emin değilim ama root içinde LoadingPhase diye arattığında çıkan sonuçları başka filesle karşılaştırabilirsin. Eğer senin fileste bu tamamen kaldırılmışsa başka filesten bakarak tekrar ekleyip aktif edebilirsin. Duruma göre c++ tarafından da düzenlemeler yapman gerekebilir.

Ayrıca;
introSelect.py içinde normalde şöyle bir satır bulunur:
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if app.GetTime() - self.startReservingTime > 3.0:
Buradaki 3.0, karakter seçim ekranında enter'a bastıktan sonra beklenecek süredir, yani bu koda göre entera bastıktan sonra 3 saniye bekler ve loading ekranına geçer. Eğer sende bu yapı zaten mevcutsa buradaki 3.0 kısmını 1.0 olarak falan değiştirmeyi deneyebilirsin.

Bu dediğin olay faz(phase) arası geçiştir. Bir efekt veya görsel dosyası değil. Nasıl bir psm kullandığından emin değilim ama root içinde LoadingPhase diye arattığında çıkan sonuçları başka filesle karşılaştırabilirsin. Eğer senin fileste bu tamamen kaldırılmışsa başka filesten bakarak tekrar ekleyip aktif edebilirsin. Duruma göre c++ tarafından da düzenlemeler yapman gerekebilir.

Ayrıca;
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
Buradaki 3.0, karakter seçim ekranında enter'a bastıktan sonra beklenecek süredir, yani bu koda göre entera bastıktan sonra 3 saniye bekler ve loading ekranına geçer. Eğer sende bu yapı zaten mevcutsa buradaki 3.0 kısmını 1.0 olarak falan değiştirmeyi deneyebilirsin.
Karşılaştırdığımda rootdaki networkmodule dosyasında bir kaç kod bloğu değişmiş sadece client src tarafında da buldum onlar aynı

Ayrıca;
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
hocam enter başınca hızlanma ordanda sonra yükleme ekranı hızı ve tak diye girmesi oyuna o nerden olur

hocam enter başınca hızlanma ordanda sonra yükleme ekranı hızı ve tak diye girmesi oyuna o nerden olur
Eğer anında oyuna girmeyi kastediyorsan onu hiç yapmadım ama biraz teferruatlı bir işlem. Tek bir noktadan basitçe değiştirilebilecek bir şey değil. Yanılmıyorsam hem server hem de client tarafında pek çok düzenleme gerektiriyor. Bildiğim kadarıyla paket şifreleme gibi şeyler giriş-loading faktörüyle alakalı şeyler kaldırılıyor/revize ediliyor.

2:
Genişlet Daralt Kopyala
Değiştir

def OnUpdate(self):

if 0 != self.event:

self.curAlpha += self.speed
            if self.curAlpha >= 1.0:
                self.curAlpha = 1.0

2:
Genişlet Daralt Kopyala
Değiştir

def OnUpdate(self):

if 0 != self.event:

self.curAlpha += self.speed
            if self.curAlpha >= 1.0:
                self.curAlpha = 1.0
Evet hocam dediğinizi yapınca oldu ama şöyle bir detay var benim çektiğim video da mesela hesaba giriş yaptığımız zaman da o siyahlık geliyor bu yaptığımız işlemde ise karakteri seçince loading kısmında oluyor hesaba girildiği zaman o siyahlık gelmiyor yine de uğraştığınız için teşekkür ederim.

Evet hocam dediğinizi yapınca oldu ama şöyle bir detay var benim çektiğim video da mesela hesaba giriş yaptığımız zaman da o siyahlık geliyor bu yaptığımız işlemde ise karakteri seçince loading kısmında oluyor hesaba girildiği zaman o siyahlık gelmiyor yine de uğraştığınız için teşekkür ederim.
uiphasecurtain.py konuya ekle

Geri