Levelli pet şeysi

isthambul1453

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
arat PetSystem.cpp
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
m_originalMoveSpeed = 0;

altına ekle
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        m_bLevel = 1;

arat

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
void CPetSystem::RefreshBuff()
{
    for (TPetActorMap::const_iterator iter = m_petActorMap.begin(); iter != m_petActorMap.end(); ++iter)
    {
        CPetActor* petActor = iter->second;

if (petActor)
        {
            if (petActor->IsSummoned())
                petActor->GiveBuff();
        }
    }
}

altına ekle

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
void CPetActor::IncreaseLevel()
{
    if (m_bLevel < PET_MAX_LEVEL)
        ++m_bLevel;
}

PetSystem.h içinde arat

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
class CHARACTER;

altına ekle

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
const int PET_MAX_LEVEL = 10;

arat

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    void            ClearBuff();

altına ekle

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        BYTE                    GetLevel() const { return m_bLevel; }
        void                    IncreaseLevel();

arat

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    short            m_originalMoveSpeed;

altına ekle

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        BYTE                   m_bLevel;

arat questlua_pet.cpp

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
int pet_spawn_effect(lua_State* L)

üstüne ekle

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
        int pet_gain_exp(lua_State* L)
        {
                LPCHARACTER ch = CQuestManager::instance().GetCurrentCharacterPtr();
                CPetSystem* petSystem = ch ? ch->GetPetSystem() : NULL;
                if (!petSystem)
                        return 0;
                DWORD mobVnum = lua_isnumber(L, 1) ? lua_tonumber(L, 1) : 0;
                CPetActor* petActor = petSystem->GetByVnum(mobVnum);
                if (!petActor)
                        return 0;
                petActor->IncreaseLevel();
                lua_pushnumber(L, petActor->GetLevel());
                return 1;
        }
arat

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{ "count_summoned",    pet_count_summoned    },

altına ekle
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
{ "gain_exp",         pet_gain_exp         },

Bu şekilde çalışacağına inanıyor musun

bak beni kızdırmayın itja abimi çağırırım sizi ona itjalattırırım 80 kişilik ekip itjalamak kolay mı zannediyorsun? sen hayatı kolay mı sandın hııı itjalamak bir hayat felsefesidir :D hayatın keyfini yaşa, ta ki itjalandığın gün gelene kadar :) ben hayatta şuna inanıyorum itjalanması gereken durumlardan daha çok itjalanması gereken insanlar olduğuna ve her geçen gün artan insan popülasyonu sebebiyle inanıyorum ki bir gün bütün insanlık itjalanacak ve itjalanmış mükemmel bir yaşam yaşayacağız mugen no tsukuyomi sayesinde olacak.. inancımı destekleyen yeterli delil ve kanıtlara sahibim sadece yeterli chakram yok gerçekleştirebilmek için onuda mazur görün

giymeli pet sistemi gelir mi
var zaten theadmin33 paylaşmış onun kodları modifiye et pet summon olsun pet summon olunca gui tetiklensin pardon qui diyecektik yine yanlış söyledik aman sülü görmesin :( sonra diğer kısımları da modern şekilde çözmek yerine fatihbab modülleriyle şey et kurcala murcala bi şeyler yap oldu bitti kaslı developer kardeşlerim siz aklınıza koyduğunuz her şeyi yaparsınız çünkü

var zaten theadmin33 paylaşmış onun kodları modifiye et pet summon olsun pet summon olunca gui tetiklensin pardon qui diyecektik yine yanlış söyledik aman sülü görmesin :( sonra diğer kısımları da modern şekilde çözmek yerine fatihbab modülleriyle şey et kurcala murcala bi şeyler yap oldu bitti kaslı developer kardeşlerim siz aklınıza koyduğunuz her şeyi yaparsınız çünkü

qui kısmında kahkaha attım fatihbab da yarıldım alşskdaşksjdşalsdşadls

koda baktım çeşitli görev kodları yazıp gain_exp ile pet seviyesini arttırabilirsiniz yazdığınız questte her gain exp 1 level arttırır. mesela 10 tane siyah ork kesmesini istersin oyuncudan sonra gain exp çağrırsın 1. seviye görevi biter, 2 olur oyuncu 10 siyah ork kesince.

Son düzenleme:

Öncelikle Pu Baylasımınız İçin Teşekkür Ederım 65-250 Swmde Rehber Niteligınde Ve Deweloper Hayatımda Onem Arz Etmektedır Ve Sunu Soylemek Isterimki Bu Kodlar Gripwin Ile Kolaylıkla Eklenebılır

bu mesaj rp olarak yazılmıştır.

Geri