[C++ / Python] Binek,Pet,Pazar Gizleme

YunusEmreOfficial

yedmedya.com
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
2
Diğer forumlardaki linkler kırılmış.
@MCB nin isteği üzerine konusuna dosyaları ekledim. Sistem kime ait bilmiyorum. Ama sanırım bykatil199 kişisine ait yada Madara nicki kişiye her neyse sistemi yazdıkları için teşekkür ederiz.
Dosyadaki sistem ingilizce ui tarafını istediğiniz dile çevirirsiniz. İyi Kullanımlar.

Sistemden Görsel :
images (2).webp

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Son düzenleme:
@MCB nin isteği üzerine konusuna dosyaları ekledim. Sistem kime ait bilmiyorum. Ama sanırım bykatil199 kişisine ait yada Madara nicki kişiye her neyse sistemi yazdıkları için teşekkür ederiz.
Dosyadaki sistem ingilizce ui tarafını istediğiniz dile çevirirsiniz. İyi Kullanımlar.

Sistemden Görsel :
23517 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
Paylasım için tesekurler hocam oncelikle butonları qui tasarımın icinde dahil yoksa ayrı ayrı kodlamamı telefonda oldugum icin kontrol saglıyamıyorum ornegin ben gunduz gece butuno almak istiyorum sokmeme gerek varmı yoksa butonları ayrımı kodlama olarak

Paylasım için tesekurler hocam oncelikle butonları qui tasarımın icinde dahil yoksa ayrı ayrı kodlamamı telefonda oldugum icin kontrol saglıyamıyorum ornegin ben gunduz gece butuno almak istiyorum sokmeme gerek varmı yoksa butonları ayrımı kodlama olarak
Butonları ayrı hocam sadece gizle kısmı burdaki dosyalar, bu forum Üzerinde paylaşılmıştı gece gündüz modu oradan ekleyebilirsiniz.
Rica ederim iyi kullanımlar.

Tmmdr hocam en azında gerek kalmadı sokmeye bu iyi oldu tesekur ederim guzel yorumunuz icin

Merhaba arkadaşlar,
  1. Link yenilendi.
  2. Dosya silinmemesi için github reposuna taşındı.
  3. İngilizce tüm yerler Türkçeleştirildi.
  4. Konuya kanıt videosu eklendi.

Sistemden Görsel :
23517 eklentisini görüntüle

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

uigameoption
def init self
altına ekle
self.UpdateLyrionModel()

Geri