Kurumsal Yönetim Sistemi

andreisarpov

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar.

Yaklaşık 5 yıldır çoğunluğu 1-105 tip olmak üzere 1-99 ve 1-105 piyasasında aktif olarak roller almaktayız. Bu yapılarda uzun ömürlü ve güzel gelirler nasıl kazanılır, hangi sistemler olmalıdır, profesyonel hizmet nasıl olmadır dahil olmak üzere bilgi birikime sahibiz. Minimum 10 Kişilik Moderatör Ekibimiz ile Discord ayağında gözünüz arkada kalmayacak, 30 dan fazla lonca ve bir çok yayıncı/youtuber ile yakınlığımız mevcut. Siz sunucuyu kapatana veya yeni sezona geçene kadar hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bizim amacımız tek sezonluk değil sürekli olarak, her yapıda yanınızda olmak. Eğer açacağınız sunucuda profesyonel hizmet düşünüyorsanız, elinizde sistemler var ancak bu konuda planlamaya ihtiyacınız varsa bu konularda herşeyi üstleniyoruz. Sizin yapacağınız tek şey arkanıza yaslanıp oyuncunun memnuniyetini izlemek. :)

dc iletişim : comaq1ock

"Bu yapılarda uzun ömürlü ve güzel gelirler nasıl kazanılır, hangi sistemler olmalıdır, profesyonel hizmet nasıl olmadır" hocam güzel gelirler kazanıyorsanız kendi serverlarınızı açsanıza neden başka kimselere destek verip çok daha azına razı oluyorsunuz?

Şuan bunu yapacak sermayemiz yok. Niyetlendik ve devoloper bir arkadaşla anlaştık. Açılış gününe kadar herşey belliydi. Ancak meğerse arkadaş dev değilmiş filesi sunucu hizmetinden ayarlıyormuş bu da beni files açma konusuna küstürdü açıkçası.

Şuan bunu yapacak sermayemiz yok. Niyetlendik ve devoloper bir arkadaşla anlaştık. Açılış gününe kadar herşey belliydi. Ancak meğerse arkadaş dev değilmiş filesi sunucu hizmetinden ayarlıyormuş bu da beni files açma konusuna küstürdü açıkçası.
İşte araştırma yapmadan böyle ücretli konuları inceleyip bunu alalım tamam derseniz bu iş biter şuanki dedigin olaya düşersin.
Ben bile kendime geliştirici diyemezken filesi denemeden satışa koymuyorken piyasada files hazır diye ücretli konu açıyorlar vallahi güzel kafa

İşte araştırma yapmadan böyle ücretli konuları inceleyip bunu alalım tamam derseniz bu iş biter şuanki dedigin olaya düşersin.
Araştırma yapmadan değil de hali hazırda sunucusu olan bir arkadaşımızdı. Herhangi bir ücret ödemesi olmadı zaten. Üzüldüğüm tek nokta loncalarıma ve yayıncılarıma mahçup olmak oldu, reklamlar boşa gitti. ben bir kere niyetlendim onda da olmadı en iyi yaptığım işi yapmak nasibimmiş demekki :D

Araştırma yapmadan değil de hali hazırda sunucusu olan bir arkadaşımızdı. Herhangi bir ücret ödemesi olmadı zaten. Üzüldüğüm tek nokta loncalarıma ve yayıncılarıma mahçup olmak oldu, reklamlar boşa gitti. ben bir kere niyetlendim onda da olmadı en iyi yaptığım işi yapmak nasibimmiş demekki :D
En iyi bildiğin işi bu şekilde hizmetle nasıl taçlandırırsın bilmiyorum ama ne diyim hakkında hayırlısı

Geri