- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba,
Boş zamanlarımda tamamen keyfi olarak kodlayacağım ve public(github üzerinden) olarak paylaşacağım bir sistem(veya plugin/eklenti vs. kendi jargonunuzda ne diyorsanız) geliştirmeyi planlıyorum. Metin2 özelinde güncel sistemlere çok hakim değilim, bu yüzden geliştirilmesini istediğiniz sistemleri detaylandırarak öneri olarak sunabilirsiniz.
Boş zamanlarımda tamamen keyfi olarak kodlayacağım ve public(github üzerinden) olarak paylaşacağım bir sistem(veya plugin/eklenti vs. kendi jargonunuzda ne diyorsanız) geliştirmeyi planlıyorum. Metin2 özelinde güncel sistemlere çok hakim değilim, bu yüzden geliştirilmesini istediğiniz sistemleri detaylandırarak öneri olarak sunabilirsiniz.
Detaylar:
- C++23 standartları kullanılacak. Backward compatibility son kullanıcıya kalmış, ilk etapta bir destek vermeyi düşünmüyorum
- Kodlar repoda yer alacak. Süreci konu açıp commitlerle birlikte paylaşacağım
- Kimseden PR beklentim yok ancak gelen PR'ları inceleyip standartlarıma uygun olanları kabul edebilir, diğerlerini kapatabilirim
- Grafik düzenlemeleri ilgim dışı, bu sebeple talebinizin fonksiyonel bir sistem veyahut refactor olması tercihim
- Projeyi geliştirirken kullanmam gerekirse "boost" kütüphanesinin projenizde olduğunu varsayacağım
Aklıma gelenler:
- Yeni modern bir Cube sistemi
- Item Shop