Yardım K Envanteri İtem Yükseltme Hk.

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

viquality

Üye
Üye
Mesaj
38
Beğeni
20
Puan
306
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, yine garip bir konu ile karşınızdayım. : ) K envanteri kullanan arkadaşların benzer durumlarda yaşayacağı bir problem olabilir. Ben 10 type numarasına sahip taşlar üzerinden gideceğim.
Yapmaya çalıştığım şey K envanterinde mevcut olan örneğin +4 Kavrama Taşını oradan Seon Pyeong 'a sürükledikten sonra bu eşya daha fazla yükseltilemez hatası almamla alakalıdır.

Bunu emin olmak adına taşın type numarasını değişerek yani kavrama taşının k envanteri yerine ana envantere gelmesini sağlayarak test ettim.

Ana envanterden Seon Pyeong' a sürüklediğimde herhangi bir sorun yaşamadım. Taşı rahatlıkla +4 ten +5 e yükselttim.
Yani taş K envanterindeykende bu yükseltmeyi yapabilmek istiyorum. Herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Hangi k envanterini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama paylaşılanların çoğunda bu sorun oluyor. K envanterda bulunan eşyaların cell değeri çok yüksek. Tam olarak anlayabilmek için şunu da dener misiniz?
Mesela k envanterin bir tanesine +0 kılıç ekleyin ve bunu demircide basmaya çalışınız.
 
Yorumunuz için teşekkürler, Kılıç için denedim ne büyülü metalle ne demirci ile basılıyor itemi görmüyor resmen. Tamamen depolama amaçlı kodlanmış dışarıdan etki edemiyorsunuz.
6 Kategorili yaygın olan versiyonu kullanıyorum. Fakat eminimki K envanteri ana envanter kadar duyarlı kodlanmamış teknik olarak ne yapabilirim hiçbir bilgim yok. Quest ile çözülebilir mi acaba yada varsa öneriniz.
 
Refine packetleri ile gönderilen veri büyük olduğu için düzenlemeniz gerekiyor. Client/UserInterface/PythonNetworkSteam.cpp dosyasını inceleyiniz. Herhangi bir itemi yükseltmek için bool SendRefinePacket(BYTE byPos, BYTE byType); fonksiyonu pos (itemin bulunduğu hücre konumu) değerini gönderir. K envanterda yer alan eşyaların cell değeri BYTE veritürünü geçtiği için istek servere gönderilmiyor. Çözüm olarak bunu yükseltmek. WORLD, DWORD vs.
 
Keşke sadece o kısımı düzenleyince olsaydı. :( packet.h dosyasında da değiştirmeniz gerekecek. Daha sonra bu verinin gittiği kodları da düzenlemeniz gerekecek.

Bu arada taşlar +4'den yukarı basılmıyor normalde. Basılması için item_proto'dan refine tanımlanız gerekiyor.
 
Kodları takip edince zaten değiştirilecek yerleri hemen bulabilirsiniz. Takıldığınız yerleri sormaktan çekinmeyin. :)
 
Geri
Üst