Yardım K envanter öneri

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 63
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

darkbloodly

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, k envanter ekleyeceğim sıfırdan yapacağım altyapıya. Ama doğru düzgün sökülecek bi k envanter bulamadım, çoğunda k'daki item normal envantere gitmiyor, normaldeki kya gitmiyor, ne bileyim sorunları vs var, kimisi gitmiş tüm + basma itemlerini ITEM_MATERIAL yerine tek tek kodları eklemiş falan. Sağlıklı ve sorunsuz önerebileceğiniz şu filesten sök diyebileceğiniz bir K envanter var mıdır? Martysama kullanıyorum

Merhaba, k envanter ekleyeceğim sıfırdan yapacağım altyapıya. Ama doğru düzgün sökülecek bi k envanter bulamadım, çoğunda k'daki item normal envantere gitmiyor, normaldeki kya gitmiyor, ne bileyim sorunları vs var, kimisi gitmiş tüm + basma itemlerini ITEM_MATERIAL yerine tek tek kodları eklemiş falan. Sağlıklı ve sorunsuz önerebileceğiniz şu filesten sök diyebileceğiniz bir K envanter var mıdır? Martysama kullanıyorum
#rez

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
buna bi göz atin
k envanter ve normal envanter sürüklemeleri okeyse anında eklerim . Çünkü naptıysam ENABLE_SPECIAL_STORAGE adı altındaki sistemin Move komutlarına atılmış bütün kodlarını kaldırıp üstüne sürüklenmesi için ekstra kod eklememe rağmen hiç bir şekilde hareket göremedim sonunda vazgeçtim zaten :D

Owsap 4.9 içerisinden veya overfall filesinden sökebilirsiniz.

Geri