Yardım Ek "(K)" Envanter Sistemi 4 Envanter Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan Furion99
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 70
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Furion99

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Sizlere bir sorum var yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Hali hazırda çoğu kişinin kullandığı "Ek "(K)" Envanter Sistemi" 'ni kullanıyorum Her bir sınıf için 3 envanter oluşturulmuş bunu 4 envantere çektim, çalışıyor burada bir sorun yok fakat ek olarak "K envanter ve normal envanter düzenleme sistemi" ni kullanıyorum. K envanterinde hir bir sorun teşkil etmiyorken normal envanterde yenileme yaparsanız itemler iç içe geçmektedir yardımcı olabilir misiniz syserr almıyorum. Şunu da unutmadan belirteyim item alırverişinde veya ticaretten gelen itemler birleşmiyor düzenleme eklentisini kullanırsanız bu sorun var. 4 envanter sistemine geçmeden böyle bir bug söz konusu değildi.

Oyun içerisinden görsel:

Ekran görüntüsü 2025-12-19 034339.webp

Dosya Eklentileri

1418. satırda hatalı slot hesaplaması ve gereksiz kontrol gördüm belki bu yardımcı olur , bu sistemleri hiç kullanmadım ama verdiğim infodan bir yerlere varabilirsin birde RefreshBagSlotWindow buradaki slot hesaplamasını da kontrol etmelisin

1418. satırda hatalı slot hesaplaması ve gereksiz kontrol gördüm belki bu yardımcı olur , bu sistemleri hiç kullanmadım ama verdiğim infodan bir yerlere varabilirsin birde RefreshBagSlotWindow buradaki slot hesaplamasını da kontrol etmelisin
Tamamdır bir bakayım.

Geri