Çözüldü item_proto.txt'ye yeni sutun ekleme

• Konuyu açan Konuyu açan Freaky Morex
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 99
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Freaky Morex

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
item_proto.txt'ye yeni sutun eklemek istiyorum ekliyorumda tüm satır değerlerini 1 yapıyorum geçici olarak tables.h dosyasının içinede ekliyorum sutun ismini ama sunucuya atıyorum start veriyorum "connect: Connection refused" diyip db'yi başlatmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?

db syserr.txt:
syserr.txt:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Jan 11 00:48:56 :: Set_Proto_Item_Table: ItemProto Reading Failed : Invalid value. (index: 20, col: 20, value: -1) SYSERR: Jan 11 00:48:56 :: Set_Proto_Item_Table: 0 ~ 20 Values: 20008,0,2,0,2,262200,1,1,0,120000,405000,20009,609,1,10,0,104,0,0,0,

Son düzenleme:
Çözüm
db/ProtoReader.cpp sende farklı olabilir. Sütun okuma mantığına yeni sütun ekledin mi common/tables.h Değişken sırası txt sırasıyla aynı mı item_proto.txtHer satırda yeni sütun var mı ve TAB ile mi ayırdın mı tab hatası veya eksik kod hatası var col: 20 hatası 21. sütunda sorun olduğunu söylüyor, txt dosyasında 21. sütunu tekrar kontrol et
db/ProtoReader.cpp sende farklı olabilir. Sütun okuma mantığına yeni sütun ekledin mi common/tables.h Değişken sırası txt sırasıyla aynı mı item_proto.txtHer satırda yeni sütun var mı ve TAB ile mi ayırdın mı tab hatası veya eksik kod hatası var col: 20 hatası 21. sütunda sorun olduğunu söylüyor, txt dosyasında 21. sütunu tekrar kontrol et

Çözüm
Protoreader ve dump_proto içindeki CSV okuyan fonsiyonlara gerekli eklemeleri yaptın mı

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri