- Ticaret Puanı
- 0
Merhabalar, MMO tutkunları sayesinde geliştirdiğim r40020 metin2 serverinde ışınlanırken nereye ışınlanırsam ışınlanayım farketmeksizin, oyundan atıyor. Oyuna tekrar giriş yaptığımda ışınlandığım yerde oluyor. Malumunuz günümüzün yapay zekası olan chatgpt'ye sorduğum zaman aldığım yanıtların herhangi birisiyle bir çözüme ulaşamadım.
Kurulumumu MMO tutkunları videosu üzerinden gerçekleştirdim. Her şey sorunsuz çalışıyor lakin bu ışınlanma hariç.
Ek bilgi olarak ışınlanma yüzüğünün sanırsam quest dosya içeriği boş olduğu için ışınlanma yüzüğünü kullanmıyorum. Işınlayıcı npc'si üzerinden veyahut warp komutu ile deniyorum. Her defasında oyundan atıyor tekrar bağlanıyorum.
Işınlanma yaptıktan sonra syslog'da aşağıdaki sorunu görüyorum.
Process: SEQUENCE mismatch 0xaf != 0x64 header 254
SEQUENCE_LOG [UNKNOWN] [254 : 0xaf]
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulumumu MMO tutkunları videosu üzerinden gerçekleştirdim. Her şey sorunsuz çalışıyor lakin bu ışınlanma hariç.
Ek bilgi olarak ışınlanma yüzüğünün sanırsam quest dosya içeriği boş olduğu için ışınlanma yüzüğünü kullanmıyorum. Işınlayıcı npc'si üzerinden veyahut warp komutu ile deniyorum. Her defasında oyundan atıyor tekrar bağlanıyorum.
Işınlanma yaptıktan sonra syslog'da aşağıdaki sorunu görüyorum.
Process: SEQUENCE mismatch 0xaf != 0x64 header 254
SEQUENCE_LOG [UNKNOWN] [254 : 0xaf]
Yardımcı olursanız sevinirim.