Inventory

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 358
Last update:

güzel görünüyor ancak sanki alt atla görünen daha hoştu bilemiyorum ayrıca button içindeki txt yazı fontu benı mı rahtsız ediyor sadece :D
kullanışlılık açısından bu daha iyi o font oyunun kendi fontu ek dokunmadım degısebılır guı olarak veya bı kostum ıcon vs şu rayanu fılesteki gibi

Guinin fotosunu hocam screenshot al, photoshop veya paint.net ile kes ilgili sistemin guisini, guideki slotun sol üst noktasının kordinatına bak onu gir oturturken
knk öyle değil :) eklediğim itemi kodsal olarak slota oturtma olarak dedim örnek 1 adet yeni yüzük ekledim o yüzüğü o slota kod ile oturtmaktan bahsediyorum

knk öyle değil :) eklediğim itemi kodsal olarak slota oturtma olarak dedim örnek 1 adet yeni yüzük ekledim o yüzüğü o slota kod ile oturtmaktan bahsediyorum
İnventorywindow veya costumewindow.py lerde koordinat ayarliycaksin he zorlaniyosan deneye deneye 3 5 arttır azalt oturur

Güzel olmuş, element tılsımı sanırım olmayacak. Eğer olacaksa tavsiyem tılsımı tek bir slota vermek mesela 1. envanterde ek bir slot açıp. Bu sayede tüm tılsımları basıp elemente çevirirler sonra onuda basmaya devam edebilirler. Boşa çıkan envanterde ekstra bir sistem için kullanılabilir.

Güzel olmuş, element tılsımı sanırım olmayacak. Eğer olacaksa tavsiyem tılsımı tek bir slota vermek mesela 1. envanterde ek bir slot açıp. Bu sayede tüm tılsımları basıp elemente çevirirler sonra onuda basmaya devam edebilirler. Boşa çıkan envanterde ekstra bir sistem için kullanılabilir.
Element tilsimi eklersem tek slota degilde diger slotlardan ayri olarak element tilsimi ekleyebilirim he element takinca digerleri de takilir takilmak istenmiyosa da yine bi engel koyulabilir

Geri