maalesef hocam düşüncem yok fakat rubi envanter sistemi var ordan uyarlayabılırısnpaylaşıcanmı knkbanada lazımda
Last update:
kullanışlılık açısından bu daha iyi o font oyunun kendi fontu ek dokunmadım degısebılır guı olarak veya bı kostum ıcon vs şu rayanu fılesteki gibigüzel görünüyor ancak sanki alt atla görünen daha hoştu bilemiyorum ayrıca button içindeki txt yazı fontu benı mı rahtsız ediyor sadece![]()
evet ordakini biliyorumda yüzükleri itemleri slotlara oturtmada sıkıntım varmaalesef hocam düşüncem yok fakat rubi envanter sistemi var ordan uyarlayabılırısn
Guinin fotosunu hocam screenshot al, photoshop veya paint.net ile kes ilgili sistemin guisini, guideki slotun sol üst noktasının kordinatına bak onu gir oturturkenevet ordakini biliyorumda yüzükleri itemleri slotlara oturtmada sıkıntım var![]()
knk öyle değilGuinin fotosunu hocam screenshot al, photoshop veya paint.net ile kes ilgili sistemin guisini, guideki slotun sol üst noktasının kordinatına bak onu gir oturturken
Marty de baya kolatdı geçen 40 slot açmıştım marty yeni slot açma diye konudaki şekilleknk öyle değileklediğim itemi kodsal olarak slota oturtma olarak dedim örnek 1 adet yeni yüzük ekledim o yüzüğü o slota kod ile oturtmaktan bahsediyorum
İnventorywindow veya costumewindow.py lerde koordinat ayarliycaksin he zorlaniyosan deneye deneye 3 5 arttır azalt otururknk öyle değileklediğim itemi kodsal olarak slota oturtma olarak dedim örnek 1 adet yeni yüzük ekledim o yüzüğü o slota kod ile oturtmaktan bahsediyorum
o konunun linki var mı acaba?Guinin fotosunu hocam screenshot al, photoshop veya paint.net ile kes ilgili sistemin guisini, guideki slotun sol üst noktasının kordinatına bak onu gir oturturken
Rubinum Tarzı Envanter Sistemi slotun üzerine geldiginde tooltip cıksın dersen bunu da ekleo konunun linki var mı acaba?
çok mantıklı boşuna uğraşıyormuşum bugüne kadarGuinin fotosunu hocam screenshot al, photoshop veya paint.net ile kes ilgili sistemin guisini, guideki slotun sol üst noktasının kordinatına bak onu gir oturturken
marty yeni slot açma konusnuun linki var mı hocamMarty de baya kolatdı geçen 40 slot açmıştım marty yeni slot açma diye konudaki şekille
marty yeni slot açma konusnuun linki var mı hocam
Last update:
Element tilsimi eklersem tek slota degilde diger slotlardan ayri olarak element tilsimi ekleyebilirim he element takinca digerleri de takilir takilmak istenmiyosa da yine bi engel koyulabilirGüzel olmuş, element tılsımı sanırım olmayacak. Eğer olacaksa tavsiyem tılsımı tek bir slota vermek mesela 1. envanterde ek bir slot açıp. Bu sayede tüm tılsımları basıp elemente çevirirler sonra onuda basmaya devam edebilirler. Boşa çıkan envanterde ekstra bir sistem için kullanılabilir.