Işınlanma Sihirbazı

• Konuyu açan Konuyu açan NuganoMT
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 175
Sonunda akla mantığa yatkın bir sistem portföyü.. Gına gelmişti artık saçma sapan muhtar kaymakam sistemlerinden falan
1769511160629.webp

Çok hoş eline sağlık guisi de güzel bu arada sadece boss ve map buttonlarına güzel bi yer ayarlarsan herşey tamamdır.

Güzel olmuş, gui renkleri birbiriyle uyumlu, önizleme kısmıda gayet hoş duruyor başarılar dilerim (y)

sanırım bunu yapmışsınız başka bir forumda pvp ekran görüntüsü olarak paylaşmıştık hatta diğer forumda benim satış konumda da mevcut, güzel bir sistem fakat çok fazla kontrol eklemek gerekli yanına boss spawn ettiğin zaman başarılar.

Sadece şaşırdığım konu her şey aynı buton yerleri ufak farklılıklar içeriyor siz mi yaptınız elinizemi geçti birisimi attı bilmiyorum. o yüzden yorumsuz bırakacağım seni az çok tanıyorum yanlış anlamanı istemem

sanırım bunu yapmışsınız başka bir forumda pvp ekran görüntüsü olarak paylaşmıştık hatta diğer forumda benim satış konumda da mevcut, güzel bir sistem fakat çok fazla kontrol eklemek gerekli yanına boss spawn ettiğin zaman başarılar.

Sadece şaşırdığım konu her şey aynı buton yerleri ufak farklılıklar içeriyor siz mi yaptınız elinizemi geçti birisimi attı bilmiyorum. o yüzden yorumsuz bırakacağım seni az çok tanıyorum yanlış anlamanı istemem

Müsait bi zamanda cevap vericem kankam yanlış anlama gördüm boş geçmeyeyim dedim mesajını

Geri