HSM SF Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 63
  • Gösterim Gösterim 2K
hocam ben yapınca asla verimli olmuyor ya çözünürlük düşük yada mesela geniş yapacağı zamanda duruşu kötü oluyor. fotoğraf atınca fotodakini kopyalayıp yapıyor o daha kötü. bende en son metin2 forumlarını arattırdım yapay zekaya sonra hepsine tek tek girip sistemleri başlıkları inceledim işime gelen her şeyi indirdim. iconlar maplar silah kostüm filesler test serveri vs toplamda 400gb bi arşiv oldu :geek: ama mesela şuan kader çarkı için mini map yanına iconu yapmaya çalışıyorum o kadar dosya içinde bulamıyor :poop: en son fileslerin birinden söktürdüm.
valla hocam bilmiyorum. official guilerin hepsini kendisi yaptı. harici iki sistem yazdırdım. guileri kendin oluştur dedim. wikinin ve achievement sisteminin guisini kendisi yaptı göre göre. claude yaptı ama. geminide yok o kafa ne yazık ki. diğer yapay zekaları da bilemem.

güncelleme notları:
n2play filesin kullandığı virtual file system pack kilitlemesine geçildi.
optimizasyon açısından introloading.py dosyasının çoğu client kaynak koduna taşındı.
genel olarak oyuna giriş ve mapler arası geçiş eskisine göre daha hızlandı.

1791407816942.webp

​

claude kesinlikle öneririm fakat paylaşmak gibi bir düşüncem yok.

aynen aynen birazdan paylaşıyorum hatta xddd

claude benim 3. haftalık bitirişim herhalde :D hele bizim @Kaptan Yosun ultra mı max mı ne abonesi claudenin o bile bitiriyor. sen nasıl bitiremedin acaba
Ben sık sık max modda kullandığım için bitiyor muhtemelen, bu hafta xtra modda kullanacağım bakalım

Ben sık sık max modda kullandığım için bitiyor muhtemelen, bu hafta xtra modda kullanacağım bakalım
Sadece planlama ve araştırma tarafında kullanıyorum kalanlar için Opus 5.5 medium çok daha doğru bir kullanım olur. Ayrıca hangi modeli kullanacağına Jev yani karar motoru karar veriyor. Bunu kullanırsanız her iş için hem token kullanımını hemde maliyetinizi düşürürsünüz.

Geri