HSM SF Geliştirme Günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 44
  • Gösterim Gösterim 2K
Merhabalar, iyi günler grafik olarak hangi grafiği kullanıyorsunuz eklemek istiyorum bende çok hoşuma gidiyor fakat sağlam bir paylaşım bulamadım. İyi forumlar dilerim.

Merhabalar, iyi günler grafik olarak hangi grafiği kullanıyorsunuz eklemek istiyorum bende çok hoşuma gidiyor fakat sağlam bir paylaşım bulamadım. İyi forumlar dilerim.
merhabalar iyi günler bulamazsınız ben (claude) yaptım.

official şampiyon seviyesi ve official pet sistemi yazıldı. statülerinin altyapıları kuruldu. petler şampiyon özelliklere göre ayarlandı. bütün özellikler official wikiye göre yapıldı veya yapılmaya çalışıldı. mesela hidra olmadığı için 120 olunca direkt npcden şampiyon seviyeye geçiyorsun. incecik detaylara kadar özenle düzeltildi. karakter ekranına ıvıra zıvıra uyarlamaya çalıştım. aklınıza gelen bir şey veya gözünüze çarpan bir hata varsa söylersiniz. bazı şeyleri videoda denedim(pet tipi belirleme).

​

sonunda yapmışsın :) darısı başımıza hayırlı olsun

önceki gelişmelerde pet vardı fakat onu şimdilik rafa kaldırdım çünkü olacak gibi durmuyordu hiç. yapay zeka çok denedi ama başaramadı. teşekkür dahil tüm yorumları sildirdim. o yüzden yorum atmamanızı rica edeceğim. filesin proto kodlarını tamamen official protoya göre ayarladım. bu sayede official protoları direkt olarak kullanabileceğim. ayrıca bir kaç official sistem daha ekleyip bugün tekrar bir güncelleme geçerim. tekrardan herkese iyi forumlar.​

32430 eklentisini görüntüle
direct x sürümü nedir ve nasıl yaptınız eğer sakıncası yoksa anlatabilir misiniz?
Sıfırdan files yapma gibi bir düşüncem var elimde sistemlerim var daha önce yapmış olduğum temiz bir altyapı öneriniz var mı altyapı arayışın da fazlasıyla problem yaşıyorum.

hocam arayüz gui lerini paylaşabilir misiniz? veya öyle arayüzler yaptırmak için verdiğiniz promptları asla düzgün bi arayüz tasarlayamıyorum ai ile :geek:

Geri