Yardım Hızlı RuhTaşı Ve Bk Okuma Sistemi ( Beceri kitabı sayısı)

• Konuyu açan Konuyu açan muratgok
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 88
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

muratgok

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
https://www.mmotutkunlari.com/konu/hizli-ruhtasi-ve-bk-okuma-sistemi.16082/

Merhaba yukardaki sistemi ekledim, fakat sistemde bir sorun var envanterde olan tüm beceri kitaplarını gösteriyor konu içerisinde dile getirilmiş fakat herhangi bir fix veren olmamış elinde hazır fixlemiş olan varmı yada hazırda kodları olan varsa konu altında paylaşabilir mi

bk.webp

Son düzenleme:
Ben bunu yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bkların soketine skill index numarası veriliyor. Örneğin hava kılıcı = 2 bk soket = 2 set ediliyor. Şimdi sen orada skill e tıkladığında tüm envanteri for ile dolaş getitemindex ile sonra bu itemleri selectitem ile seç sonra bu itemlerin tipini al item_type_skillbook gibi sonra soketini dolaş eğer tıkladığın skill indexi eşit ise soket deki numaraya count değişken yap bunu her bulduğunda +1 arttır döngü bittiğinde değişkenin çıkardığı sonucu bk slotuna set İtem slotun count kısmına ekle. Ama bunu skillere tıkladığında refresh et ki anlık slot da güncellensin.

Son düzenleme:
Ben bunu yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam bkların soketine skill index numarası veriliyor. Örneğin hava kılıcı = 2 bk soket = 2 set ediliyor. Şimdi sen orada skill e tıkladığında tüm envanteri for ile dolaş getitemindex ile sonra bu itemleri selectitem ile seç sonra bu itemlerin tipini al item_type_skillbook gibi sonra soketini dolaş eğer tıkladığın skill indexi eşit ise soket deki numaraya count değişken yap bunu her bulduğunda +1 arttır döngü bittiğinde değişkenin çıkardığı sonucu bk slotuna set İtem slotun count kısmına ekle. Ama bunu skillere tıkladığında refresh et ki anlık slot da güncellensin.
Teşekkürler detaylı anlatımın yararlı oldu ve sorunu çözdüm.

Geri