Hexe isimli D******* Yeni Adı m2Reference Dikkat ediniz Yakında Burayada damlar

deutschland1

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
İşte kanıtı bu x forumundaki konunun başlığına bakınız

DirectX 12 Native Engine | Client-Server x32-x64 ABI Architecture | M2Reference Modern Source

Ve Hexe isimli Hakan Bozkurt’un Sitesindeki ilana bakalım birde

1784399183962.webp

Son düzenleme:
ikinizide tanırımda ikinizinde niye bu kadar boş uzattığınızı bi türlü anlamadım sevmiyosanız birbirinizi konuşmayın ya

Şahıs büyük ihtimalle d********** çünkü mobil versiyonu olduğunu söylüyor ve referans olarak bana ait olan bir mobil oyunun konularda kendisine ait olduğuna yazmış :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Adam sizofrene bağlamış kanıt diye eklediği şeye bak blog kısmında 😅

Orda benim hile korumayı yada popüler birçok konuyu bulursun orada bu kafayla sen nasıl yaşıyorsun anlamak zor cidden acil bir tedavi edilmen gerekiyor.

Adam sizofrene bağlamış kanıt diye eklediği şeye bak blog kısmında 😅

Orda benim hile korumayı yada popüler birçok konuyu bulursun orada bu kafayla sen nasıl yaşıyorsun anlamak zor cidden acil bir tedavi edilmen gerekiyor.
Dondan fırlayan şey gibi her yerden kendine bir pay biçme çaban acınası oldugunu gösteriyor sana haddini bilmen gerektiğini dünkü çocuk oldugunu söylemiştim neden uymuyorsun bu önerilere

Ben doğruları söylerim. Zoruna gidiyorsa yapacak bir şey yok. Sen pofpoflanmaya alışmışsın. Senin şuan kötülediğin adamla kankayken ben ona laf söylüyordum. Ayrıca forumda başka herhangi bir dolandırıcıyı ifşa ettiğine dair hiçbir kayıt da yok.

Buradaki uğraşın o kadar açık ki, düzenlerinin bozulmasını kaldıramıyorsun. Burada DX11, DX12 diye hava atıp sanki bunları kendin yapmışsın gibi bir izlenim vermeye, egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Bunları aslında nereden aldığını yüzüne vuracak insanların karşına çıkmasını istemiyorsun.

Bu paylaştığın postta iftira şuanda somut bir delil değil blog sayfasında burdan birçok popüler konuları bulabilirsin. Oysa zaten raporlarsın yada somut bir delil sunarsın kafanda kurduğun şizofren çıkarımlar ile değil.

Madem bu kadar bilgilisin müsterilerine neden başka developerlerden sistem aldırıyorsun. Bunu da yalanla da gerçek kanıt nasıl sunulur göstereyim sana ortada müşteriden para alınmış sistem yok daha hazır aldığın sistemi kuracak bilgin yok burda tantana yapıyon.

Biri dolandırıcı ise kanıdı, yazışmayı, hikayeyi vb. bir şeyleri paylaşmak gerekir. X forumunun linki bile olur, tüketiciyi bilinçlendirmek ise amaç bu tarz resim atılınca geçmiyor insana.

Not: mt2 öyle bir haldeki kimseye artık referans bile olamıyoruz. 2 gün çalışanın bir yeri farklı oynayıp önerdiğimiz adamlara ayıp oluyor.

İlgili üye sitemizde daha önce başka bir dizi ihlaller nedeni ile zaten süresiz uzaklaştırılmıştır. Bu konuyu geliştiricilik - genel bölümüne açmışsınız. Bu yüzden işleme alırken şikayet konusu gibi işleme almamaya karar verdim.

Bunun haricinde sitemizde şikayet konusu açabilmek için tarafların herhangi biri ticari faaliyette bulunması ve birinin mağduriyet yaratması gerekmektedir. Şikayet konuları ise maddi deliller ile açılması gerekiyor.

Sitemizden daha önce uzaklaştırılmış bir üye farklı bir üyelik ile sitemize kayıt olur ve faaliyetlerini yürütmeye çalışırsa bunu yine yönetime özel olarak bildirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İlgili üye sitemizde daha önce başka bir dizi ihlaller nedeni ile zaten süresiz uzaklaştırılmıştır. Bu konuyu geliştiricilik - genel bölümüne açmışsınız. Bu yüzden işleme alırken şikayet konusu gibi işleme almamaya karar verdim.

Bunun haricinde sitemizde şikayet konusu açabilmek için tarafların herhangi biri ticari faaliyette bulunması ve birinin mağduriyet yaratması gerekmektedir. Şikayet konuları ise maddi deliller ile açılması gerekiyor.

Sitemizden daha önce uzaklaştırılmış bir üye farklı bir üyelik ile sitemize kayıt olur ve faaliyetlerini yürütmeye çalışırsa bunu yine yönetime özel olarak bildirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Rica ederim hocam şikayet konusundan çok bir aydınlatma konusuydu ortaya çıkarmasaydım yakında burayada o yeni hesabıyla damlayacaktı.

Şahıs büyük ihtimalle d********** çünkü mobil versiyonu olduğunu söylüyor ve referans olarak bana ait olan bir mobil oyunun konularda kendisine ait olduğuna yazmış :)
Hakanı 6-7 aydır tanıyorum bir yanlışını görmedim benim oyunumu paylaşıyor demişsinde adam 2-3 aydır mobile ile gözümün önünde uğraşıyor hatta bende test ediyorum aktif olarak. Buda videosu senin oyunun olsa test edemezdim demi bence yalan söylüyorsun.

Geri