Her şey sıfırdan!

• Konuyu açan Konuyu açan MehteranOnline
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 162

MehteranOnline

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Uzun zamandır düşündüğüm ve yapmak istediğim işe giriştim. Bir Serverfiles geliştirmek ve bununla birlikte kendimi geliştirmek.

Bir sunucu kiraladım ve Freebsd 13 kurulumunu yaptırdım lakin freebsd mysql 5.5 - 5.6 gibi sürümlerinin desteğini çektiği ve kurulum konularının çoğunun güncel olmaması sebebiyle bir kaç deneme yaptım başarılı olamadım. Forum üzerinde bu konu hakkında paylaşımlar mevcut fakat aradığım yardımı bulamadım.

1- ) Mysql sürümünü 8.0 olarak kurulumunu yaparsam kullanacağım fileste sorun yaşar mıyım?

2- ) Kendimi ve Filesi geliştirmek amacıyla seçmem gereken files çeşidi nedir? ( Main bir files mi hazır yapılı düzenleme ile ilerlemek mi? )

Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, iyi gececler.

alt yapı olarak kaptanyosunun hazırlamış olduğu temiz yapıyı kullan üzerine düzenlemelerini yaparsın kendi istediğin gibi fixlerini atar eklentilerini eklersin mysql sürüm freebsd 'de 8.0 windowsta mysql 5.5 bu alt yapıyı kullanıyorum bende güzel burdan başlayabilirsin

alt yapı olarak kaptanyosunun hazırlamış olduğu temiz yapıyı kullan üzerine düzenlemelerini yaparsın kendi istediğin gibi fixlerini atar eklentilerini eklersin mysql sürüm freebsd 'de 8.0 windowsta mysql 5.5 bu alt yapıyı kullanıyorum bende güzel burdan başlayabilirsin

8.0 sürümü kurup start verdiğimde

" /usr/local/etc/rc.d/mysql-server: WARNING: failed precmd routine for mysql "

uyarısı ile karşılaşıyorum. Bir bilginiz var mı?

8.0 sürümü kurup start verdiğimde

" /usr/local/etc/rc.d/mysql-server: WARNING: failed precmd routine for mysql "

uyarısı ile karşılaşıyorum. Bir bilginiz var mı?
Mysqli silip tekrardan kurar mısın komle silindiğinden emin ol!
Bu aşağıdakini kullanıyorum ben

"pkg delete -y mysql55-server
pkg delete -y mysql55-client "

Bu komutlar ile tüm mysqlları sildiğimi düşünüyorum. Ekstra olarak rm -rf komutu ile dosyasını da sildim. Veridğiniz konudaki adımları izledim ve start komutunu verdiğimde aynı sorun ile karşılaştım.

Geri