Grafik Hazır M2 oyun Tanıtımı PSD vb vb.

hexe

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bazı tasarımcıların ‘hazır asset kullanmıyorum, her şeyi sıfırdan yapıyorum’ diyerek yüksek ücret talep etmelerinin önüne geçmek ve çalışma yöntemlerinin aslında katman isimlerinden bile anlaşılabildiğini göstermek ve sunucu açacak insanların tanıtım tasarımlarına vereceği asgari ücret fiyatını saçma bulduğum için paylaşıyorum.

@waeryl kimkimedumduma2 projesi için İşine yarayabilir :ROFLMAO:

j57s.webp

Download link :

psd si yok , geçmişte para verip almıştım bilgisayarımda boş boş durması yerine , ihtiyacı olan kullanabilir. Alt sayfaları kendim html ile tamamladım.

j432.webp

Download link:

main.webp

Download link:

a5.webp

Download link :

Son düzenleme:
Paylaşımın için teşekkürler eline sağlık <3

Tasarım işi sıkıntılı iş, ince detaylara takılan bir insan olduğum için türk piyasasında iş yapabileceğim birini tanımıyorum dediğin gibi çoğu kişi hazır görseller üzerinden düzenlemeler yapıyor.
Tasarım fazlasıyla emek gerektiren bir iş olduğu için yabancılarla iş yapmayı tercih ederim ki aklımda tek bir isim var oda torrent, web site, login, logo ve bir çok banner reklam tasarımlarını 500€ gibi cüzii bir miktara yapıyor :D
Parası ne kadar uçuk gibi gözüksede tek seferlik adam akıllı yaptırmak bence mantıklı.

Başka platformlardaki ismi lazım değil e.g. 'nin yaptığı gibi logo üzerinde renk değişimi yapıp satan hala varmı ya :D

Tasarım işi sıkıntılı iş, ince detaylara takılan bir insan olduğum için türk piyasasında iş yapabileceğim birini tanımıyorum dediğin gibi çoğu kişi hazır görseller üzerinden düzenlemeler yapıyor.
Tasarım fazlasıyla emek gerektiren bir iş olduğu için yabancılarla iş yapmayı tercih ederim ki aklımda tek bir isim var oda torrent, web site, login, logo ve bir çok banner reklam tasarımlarını 500€ gibi cüzii bir miktara yapıyor :D
Parası ne kadar uçuk gibi gözüksede tek seferlik adam akıllı yaptırmak bence mantıklı.

Başka platformlardaki ismi lazım değil e.g. 'nin yaptığı gibi logo üzerinde renk değişimi yapıp satan hala varmı ya :D
Övdüğün piyasada tuoraya iş yaptırdım. Aldığım tasarımları, yaptığı sürenin uzunluğu ve beni ettiği mağduriyeti burada göstersem o kadar dediklerine pişman olursun ki kardeşim. Gelecek projelerde Has Graphicle çalışmayı düşünüyorum, belli başlı sunucularla çalışıyor arkadaş.

Creatifyx harici hiç birini beğenmiyorum parasını hak eden tek kişi varsa o da creatifyx bence.

Ben piyasaya hakim değilim türkiye sınırları içerisinde çok çok uzun zaman önce erdo graphic ile küçük bir kaç çalışma yapmıştım, birdaha türkiyede iş yapmama kararı almıştım ama verdiğiniz isimlerde iyi gibi ilk defa duydum, bu arada bahsettiğim tasarımcı Tuora idi :D

Ben piyasaya hakim değilim türkiye sınırları içerisinde çok çok uzun zaman önce erdo graphic ile küçük bir kaç çalışma yapmıştım, birdaha türkiyede iş yapmama kararı almıştım ama verdiğiniz isimlerde iyi gibi ilk defa duydum, bu arada bahsettiğim tasarımcı Tuora idi :D
Vallahi çok küfür yedi benden iş bitiminden sonra, yüzüne sövmesemde şimdi bile kulakları çınlıyordur. :D

Geri