reklamsız halihocam valla iki map var ikisin de de logo var bu ilki paylaşıyorum. alt taraftan bakınca görünüşü resimdeki gibidir.
hocam oradan nasıl kaldırabilir world editorle açtım kaldırmayı denedim ama nerden yapıcam şuan için çözemedim.World Editor’dan o haritayı aç, oradan kaldır ve F6’ya bas. Böylece tamamen kalıcı olur. Sonra o map’i oyununa atabilirsin.
paint.net ile haritada isim yazan yeri maskeleyebilir daha sonra tekrar map klasörüne atabilirsingr2 dosyasına işlemiş yazının şeklini bunu anca 3dmax ile çözebilirim diye düşünüyorum.

Evet malesef yazı kabartmalı, gr2 dosyasını reader aracı ile ms dosyasını çıkarıp 3dmax atıyorum ya donup kapanıyor ya da dosyayı açmıyor açma işlemi başarısız diyorObje üstüne kabartmalı logo ise 3dmax tan yapabilirsin. Ayrı bir obje ise çözüm world editorden editlemen gerekiyor. Oda çözüm olmadıysa Suluman hocam sana bı qui çalışması yapsın rica edersin.![]()
hangi modelEvet malesef yazı kabartmalı, gr2 dosyasını reader aracı ile ms dosyasını çıkarıp 3dmax atıyorum ya donup kapanıyor ya da dosyayı açmıyor açma işlemi başarısız diyor
objede denedim yakışmıyor bunu gr2 den sökmek lazım uğraş dur 
hocam valla iki map var ikisin de de logo var bu ilki paylaşıyorum. alt taraftan bakınca görünüşü resimdeki gibidir.hangi model
reklamsız halihocam valla iki map var ikisin de de logo var bu ilki paylaşıyorum. alt taraftan bakınca görünüşü resimdeki gibidir.
hocam çok teşekkür ederim. şuna da bir el atabilir misiniz yine zeminde yazı var.reklamsız hali
buyurunhocam çok teşekkür ederim. şuna da bir el atabilir misiniz yine zeminde yazı var.
hocam gerçekten çok teşekkür ederim bende niye 3dmax 7 programında açılmadı anlamadım. bir de son birşey sormak istiyorum bu aşağıdaki gr2 modelinde animation list sekmesinde animasyonu var hareket ediyor ama oyunda hareketsiz bunun sebebi nedir bunun gibi birkaç gr2 modeli var hepsi oyuna ekliyince hareketsizler acaba max uzantılı dosyası eksik diye mi olmuyor pek anlam veremedim.buyurun
"inbuild gr2 animation" bunu arama motorunda aratıp bilgi edinin.hocam gerçekten çok teşekkür ederim bende niye 3dmax 7 programında açılmadı anlamadım. bir de son birşey sormak istiyorum bu aşağıdaki gr2 modelinde animation list sekmesinde animasyonu var hareket ediyor ama oyunda hareketsiz bunun sebebi nedir bunun gibi birkaç gr2 modeli var hepsi oyuna ekliyince hareketsizler acaba max uzantılı dosyası eksik diye mi olmuyor pek anlam veremedim.