Yardım haritadaki yazıyı kaldırma

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba oyuna bir harita ekledim zeminde bir yazı yazıyor dds dosyasını silip tekrar packledim bu seferde yazının izi kalıyor. haritanın gr2 dosyasında da yazının şekli gözüküyor bunu tamamen nasıl kaldırabilirim.

World Editor’dan o haritayı aç, oradan kaldır ve F6’ya bas. Böylece tamamen kalıcı olur. Sonra o map’i oyununa atabilirsin.

Obje üstüne kabartmalı logo ise 3dmax tan yapabilirsin. Ayrı bir obje ise çözüm world editorden editlemen gerekiyor. Oda çözüm olmadıysa Suluman hocam sana bı qui çalışması yapsın rica edersin.😊

Obje üstüne kabartmalı logo ise 3dmax tan yapabilirsin. Ayrı bir obje ise çözüm world editorden editlemen gerekiyor. Oda çözüm olmadıysa Suluman hocam sana bı qui çalışması yapsın rica edersin.😊
Evet malesef yazı kabartmalı, gr2 dosyasını reader aracı ile ms dosyasını çıkarıp 3dmax atıyorum ya donup kapanıyor ya da dosyayı açmıyor açma işlemi başarısız diyor

Haritayı paylaşmışsın ama neden üzerine kendi serverinin logosunu gr2 dosyası üzerinden entegre edersin yani bu haritanın paylaşmanın mantığını çözemedim. nasıl bir reklam stratejisi bu, yani ben de şimdi o logo üzerine üzerine world editör ile bir obje mi yerleştireyim :D objede denedim yakışmıyor bunu gr2 den sökmek lazım uğraş dur :D

hocam valla iki map var ikisin de de logo var bu ilki paylaşıyorum. alt taraftan bakınca görünüşü resimdeki gibidir.
1769602524921.webp

Dosya Eklentileri

Ayrıca şöyle bir sorunda var animasyonlu gr2 modelleri de var ama Mapi hem world editör ile test ettim hem oyuna ekledim baktım animasyonlu objeler hareket etmiyor gr2 viewer ile baktığımda animation list sekmesinde amimasyon hareketleri gözüküyor ama oyunda hareketsizler animasyon gerçekleşmiyor.

hocam gerçekten çok teşekkür ederim bende niye 3dmax 7 programında açılmadı anlamadım. bir de son birşey sormak istiyorum bu aşağıdaki gr2 modelinde animation list sekmesinde animasyonu var hareket ediyor ama oyunda hareketsiz bunun sebebi nedir bunun gibi birkaç gr2 modeli var hepsi oyuna ekliyince hareketsizler acaba max uzantılı dosyası eksik diye mi olmuyor pek anlam veremedim.

Dosya Eklentileri

hocam gerçekten çok teşekkür ederim bende niye 3dmax 7 programında açılmadı anlamadım. bir de son birşey sormak istiyorum bu aşağıdaki gr2 modelinde animation list sekmesinde animasyonu var hareket ediyor ama oyunda hareketsiz bunun sebebi nedir bunun gibi birkaç gr2 modeli var hepsi oyuna ekliyince hareketsizler acaba max uzantılı dosyası eksik diye mi olmuyor pek anlam veremedim.
"inbuild gr2 animation" bunu arama motorunda aratıp bilgi edinin.

Geri