Hazır dosyayı atsam olmazmı acabaWorldEditor Remix kullanarak geri ekleyebilirsin
Hazır dosya derken?Hazır dosyayı atsam olmazmı acaba
Map, property ve textureset dosyalarını başka filesten alırsan olurMap dosyası
Köyünüz nasıl görünüyor, bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Bu biri kaldırmış gibi değil de dosyalarınızda daha köklü bir bozukluk var gibi bir izlenim verdi, property packiniz bozuk olabilir33021 eklentisini görüntüle
Bütün köyler bu şekil gözüküyor
Deneyip döneceğimMap, property ve textureset dosyalarını başka filesten alırsan olur
Muhtemelen foxfs kullanılıyorsunuz. Property generator ile property klasörünüzü taratıp eksiksiz property.xml dosyası oluşturup root packine atarsanız çözülecektir. Dosyanın içinin dolu olduğundan emin olun..
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Teşekkürler Property klosöründe gereksiz dosyalar oldugundan .xml oluşturamıyordum gereksizleri temizleyip oluşturdum şuan sorun kalmadıMuhtemelen foxfs kullanılıyorsunuz. Property generator ile property klasörünüzü taratıp eksiksiz property.xml dosyası oluşturup root packine atarsanız çözülecektir. Dosyanın içinin dolu olduğundan emin olun..
Gereksizden ziyade başka dillere ait olan harfler mevcutsa yaşanan bir durum bu.Teşekkürler Property klosöründe gereksiz dosyalar oldugundan .xml oluşturamıyordum gereksizleri temizleyip oluşturdum şuan sorun kalmadı
Evet haklısınGereksizden ziyade başka dillere ait olan harfler mevcutsa yaşanan bir durum bu.