GameForge Mantığı İle Optimizasyon??

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 22
  • Gösterim Gösterim 879
Piyasada üç tane cevher var, optimizasyon sadece gr2 yüklemeleri veya PSM ile tamamlanamaz neden çünkü en basitinden tonla memory leak var, gereksiz bellekte yer tutan tonla veri tipi tercihi var, bir sürü ufak tefek şey birleşiyor burada en iyi önerim şuan piyasada ücretsiz olarak paylaşılmış olan; Adalet Diamas, Koray Altyapı ve N2Play dosyaları. Özellikle Adalet iyi bir kaynak bunun için. Her şey defineli değil her eklemede comment satırı yok, ama karşılaştırarak değiştirilen yerler tespit edilebilir, bunu kolay yol olarak söylüyorum. Ben kendim yapmak istiyorum diyenler kaynak kodlarını VS eklentileri, Resharper, Valgrind, Cppcheck, Sanitizerlar vs. vs. gibi (liste uzar aklıma gelenleri saydım) yardımcı uygulamalarla inceleyip bulduğu bütün sorunları çözmeli, bunun yanında hali hazırda paylaşılan çeşitli performans fixlerini uygulayabilir, (bu konudaki gibi) ama demek istediğim bunları yaparken kaynağını da çözmeyi ihmal etmemek lazım.
Koray altyapı olarak söylediğiniz dosyalar hala bulunabiliyor mu acaba ? Ufak çaplı baktığımda denk gelemedim.

Geri