Gamerforce Client intro dosya kontrol çalışmalarım.

bandicam-2021-12-27-22-33-12-316.gif



Gamerforce Client intro çalışmalarım.

bandicam-2021-12-27-22-30-32-396.gif


 
Beklediğin tam soru geldi. ;)

Öncelikle @Whistle teşekkür ederim Metin2 ID ve Şifre Otomatik Girmesini Sağlamak konu için.
Bu konu sayesiyle bahsetmiş olduğun şeyi yapabilirim. :D
yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yanlız şunu özellikle belirtmek istiyorum burdaki otomatik bağlanma olayı evet baz alınabilir ancak oyuncu oyuna bağlandığı anda bu yazılan bilgileri görmeyecek ve direk olarak select ekranına atacak oyuncuyu tam olarak bu şekilde nasıl yapabiliriz yani başta demek istediğim

ID - asdjhashdas
PW - (*******)

bu bilgilerin gözükmemesi lazım derken demek istediğim oyuna girdiğinde o şifre ve kullanıcı adı girdi kısımları temizlenmiş şekilde olucak selecte atıcak oyuna başlatacak bunu yapılabilmesi için tam olarak nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim bende belki hırs edip başlayabilirim böyle birşey yapmaya :)
 
GF cliente giriş yaptığında C:/ dizinine bir dosya oluşturmasını sağlayalım. Mesela sehera0 adında bir dosya oluşturdu ve içine şifreyi yazdırdık(Tabi bu içeriğinde şifrelenmesi daha güvenli olur.)

Metin2 clienti çalıştırdık sunucu seçtik tamam dedik. GF clientte açık olan kullancının dosya adını kullanıcı adı kısmına okutturuyoruz içeriğinide şifre yerine okutturuyoruz.
Tabi bunlar için login ekranında biraz modifikasyon yapmamız gerekiyor o pencereyi vs iptal edip tamam butonuna basıldığında gf clientte giriş yapılı hesaba ait olan dosyayı otomatik okuyacak ve karakter ekranına bizi gönderecek.

Mantık tamamen bu diye düşünüyorum.
 
@Trashy dediği gibi fakat C:/ dizinine bir dosya oluşturmak yerine veri tabanına kayıt edilmesi daha iyi olur.
Daha henüz o kısmına gelemedim için bir kaç testler yapmadığımdan dolayı bilgi vermem doğru olmaz açıkcası. GF Client login kısmını ayarlamaktayım sırasıyla hepsini elimden geldiği kadarıyla ayarlıyacam.
@sehara0 bence sizde kendi clientini tasarlıyabilirsiniz, her konuda yardımcı olurum.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Konuya ara vermek zorunda kaldım, zamanım olmadığından dolayı.
 
Kimlik doğrulama yapılabilmesi için devletten izin alınması gerekmekte bunu izin almadan yapamazsınız diye düşünüyorum :(
 
Kimlik doğrulama yapılabilmesi için devletten izin alınması gerekmekte bunu izin almadan yapamazsınız diye düşünüyorum :(
Kimlik doğrulama için devletten izin alınmalı evet resmi şirketler vb. ama yarıda bıraktığım projeyi hobi olarak yapıyorum, yani izin alma gerektiğini düşünmüyorum.
 
Merhaba arkadaşlar projeye kaldığımız yerden devam edelim. ;)

3.PNG


Ekran Alıntısı.PNG


Yarıda bıraktığım intro çalışma bu versiyondan kaldırıldı, bir sonraki versiyonda ekleyeceğim. Daha çok eksiklerimiz olduğu için konuya birçok versiyonlar paylaşacağım. Gameforge Client 2.9.8.7 versiyon konuya dahil edildi.
 


Bir sonraki versiyon hazırlık çalışmalarım.
 
Orjinalde nasıl hatırlamıyorum gameforge client copyright ingilizce yazarken versiyonun türkçe yazması garip duruyor ayrıyetten yükleme sayacı varken güncelleme,yükleniyor,yüklendi kısmı yerine Güncelleme kontrol ediliyor, Lütfen bekleyin felan yazabilir veya hiç bir şey yazmayabilir.

Client açıldıktan sonra sol altta telif hakkı yazıları çok büyük normal yazılar 12 14px kullanırken telif hakkı yazıları genelde 9 bazı yerlerde 8px olarak seçilir.

Eline sağlık güzel gözüküyor.
 
Son düzenleme:
Bahsetmiş olduğunuz yerleri düzenleyeceğim. (y)
 



Merhaba arkadaşlar yeni Gameforge Client 3.9.2.0 çalışmalarım konuya dahil edildi, isteyen olursa indirme linkini paylaşabilirim.
 
Gameforge Client 3.9.2.2 çalışmalarım konuya dahil edildi. İsteyen herkes kullanabilir. İndirme linki ve video mevcut.




Gameforge Client 3.9.2.0 " İndirme Linki Paylaşırmısınız Kaynak Kodu 'da Verebilirseniz Özelleştirme Yapabilirz
Source dosyalarını şimdilik paylaşmıyacağım. (y)
 

Dosya Eklentileri

  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    1,2 MB · Gösterim: 81
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,3 MB · Gösterim: 86
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    1,5 MB · Gösterim: 79
Geri
Üst