F ForBlack0 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 10 Ticaret Puanı 0 20 Şubat 2026 #1 Selamlar, FreeBSD 11.3 kurmak istiyorum ama pkg desteği tamamen kalkmış manuel elinde paket olan var mı acaba? paketleri kuramıyorum lazım olan paketler:
Selamlar, FreeBSD 11.3 kurmak istiyorum ama pkg desteği tamamen kalkmış manuel elinde paket olan var mı acaba? paketleri kuramıyorum lazım olan paketler:
F ForBlack0 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 10 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2026 #2 @Whistle varsa sende vardır be reisim :/ Upvote 0 Downvote
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.608 Çözümler 83 Beğeni 3.149 Puan 1.819 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2026 #3 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
F ForBlack0 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 10 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2026 #4 bckntr demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... bunları biliyorum zaten ama hosting firmasına kurdurunca bu tarz hazır vdi kurulmuyor Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... bunları biliyorum zaten ama hosting firmasına kurdurunca bu tarz hazır vdi kurulmuyor
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.608 Çözümler 83 Beğeni 3.149 Puan 1.819 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2026 #5 ForBlack0 demiş ki: bunları biliyorum zaten ama hosting firmasına kurdurunca bu tarz hazır vdi kurulmuyor Hepsini görmek için tıklayın... bir hosting firmasından makina aldıysan eğer direkt adamlara söyleyebilirsin FreeBSD 11.3 istiyorum diye Upvote 0 Downvote
ForBlack0 demiş ki: bunları biliyorum zaten ama hosting firmasına kurdurunca bu tarz hazır vdi kurulmuyor Hepsini görmek için tıklayın... bir hosting firmasından makina aldıysan eğer direkt adamlara söyleyebilirsin FreeBSD 11.3 istiyorum diye
F ForBlack0 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 10 Ticaret Puanı 0 21 Şubat 2026 #6 bckntr demiş ki: bir hosting firmasından makina aldıysan eğer direkt adamlara söyleyebilirsin FreeBSD 11.3 istiyorum diye Hepsini görmek için tıklayın... hocam biliyorum ve söyledim onda sıkıntı yok metin2 hostingi değil o yüzden direkt iso kuruyorlar Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: bir hosting firmasından makina aldıysan eğer direkt adamlara söyleyebilirsin FreeBSD 11.3 istiyorum diye Hepsini görmek için tıklayın... hocam biliyorum ve söyledim onda sıkıntı yok metin2 hostingi değil o yüzden direkt iso kuruyorlar
obulut055 Üye Üye Mesaj 67 Beğeni 145 Puan 721 Ticaret Puanı 0 23 Şubat 2026 #7 ForBlack0 demiş ki: hocam biliyorum ve söyledim onda sıkıntı yok metin2 hostingi değil o yüzden direkt iso kuruyorlar Hepsini görmek için tıklayın... pkg backup metin2 freebsd diye arat google'da 32-64bit uyumlu yedeklemeler çıkacaktır Upvote 0 Downvote
ForBlack0 demiş ki: hocam biliyorum ve söyledim onda sıkıntı yok metin2 hostingi değil o yüzden direkt iso kuruyorlar Hepsini görmek için tıklayın... pkg backup metin2 freebsd diye arat google'da 32-64bit uyumlu yedeklemeler çıkacaktır
F ForBlack0 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 12 Beğeni 2 Puan 10 Ticaret Puanı 0 23 Şubat 2026 #8 pkg direkt çalışmadığı için backuplarda çalışmıyormuş kaldık öyle awcfğpwaeke Upvote 0 Downvote