Uygulandı: Forumda Reklamlar Abartılmadı mı?

• Konuyu açan Konuyu açan osken1313
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 151
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

osken1313

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Dostlarım forumu çok severek yaklaşık 2 aydır takip ediyorum ancak 2 gündür inanılmaz bir reklam artışı yaşandı ve devam ediyor. (saate reklamından desem 1 ay önce de saat reklamı çıkıyordu genel bütün reklamlarda şuan böyleyim.)

bende durum şuan bu şekilde; (ekranın sadece %20'si konu geri kalanı reklam) inanın çok yormaya başladı 2-3 refresh attığımda düzeliyor.

Düzeliyor dediğim %50 oluyor o da hakkıdır sonuçta taş yemeyecek forum yönetimi ama bu gerçekten abartı değil mi?

Ekran görüntüsü 2025-11-14 120857.webp

Deneysel ayar başlamış olabilir. Birazdan kontrol edeceğim

Deneysel ayar başlamış olabilir. Birazdan kontrol edeceğim
İlave olarak çok cloudfare kullaniyorsunuz her gun nerdeyse birden fazla cloudfare kontrolu var gercekten can sıkıyor günde 1 kere degil nete gore degil wifi den mobile gecince bile tekrar cikiyo

Güncelleme;
Site içeriğinin bozulmasına sebep olan reklamları kapattım. Ayrıca bazı reklamların gösterim sıklığını sistemin izin vereceği en düşük seviyeye getirdim. Değişikliklerin kısa sürede uygulanması gerekiyor. Eğer hala site içeriğini bozan reklam ile karşılaşırsanız ekran görüntüsüyle beraber bana özel mesaj ile yazabilirsiniz. Sorun çözüldüğü için bu konuyu kilitliyorum. Bildirdiğiniz için teşekkür ederim.

İlave olarak çok cloudfare kullaniyorsunuz her gun nerdeyse birden fazla cloudfare kontrolu var gercekten can sıkıyor günde 1 kere degil nete gore degil wifi den mobile gecince bile tekrar cikiyo
Güvenlik gerekiyor maalesef

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri