Forum için files

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 149

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Bu forumda nerdeyse her konuda içerik üretmek mümkün olsada forumda üretilen içerikler ve kitlesi genel olarak metin2 ağırlıklı. Forumda bir çok sistem, fix vb. içerikler paylaşılıyor ve fileslar geliştiriliyor ama forumda bir files açıldığını, oynatıldığını görmedim. Tam emin değilim ama galiba önceden forum adına casro2 adıyla fileslar açılmış tekrardan öyle bir şey olurmu acaba?

Şu an için sadece foruma ve forum için geliştirilen yan servisler ile ilgileniyorum. Casro2 projesi zamanında keyif kalarak geliştirdiğim bir projeydi. Fakat oyun idare etmek düşündüğümden daha fazla zaman ve kişi istiyor. Casro2 projesi ilk başladığında ilgilenecek kişilerin çoğunun saçını kaşıyacak vakti kalmadı. Ayrıca şu an oyun tutturmak için ciddi yatırımlara ihtiyaç var. Bu yüzden casro2 yönetim ekibi en son aldığı kararıyla birlikte projeyi duraklatmıştır. Gelecekte devam edip etmeyeceği kesin değil. Sitesi hala aktif ancak zamanda donmuş diyebiliriz :D

Casro2 - Nostalji Yaşamak İsteyenler İçin!

Şu an için sadece foruma ve forum için geliştirilen yan servisler ile ilgileniyorum. Casro2 projesi zamanında keyif kalarak geliştirdiğim bir projeydi. Fakat oyun idare etmek düşündüğümden daha fazla zaman ve kişi istiyor. Casro2 projesi ilk başladığında ilgilenecek kişilerin çoğunun saçını kaşıyacak vakti kalmadı. Ayrıca şu an oyun tutturmak için ciddi yatırımlara ihtiyaç var. Bu yüzden casro2 yönetim ekibi en son aldığı kararıyla birlikte projeyi duraklatmıştır. Gelecekte devam edip etmeyeceği kesin değil. Sitesi hala aktif ancak zamanda donmuş diyebiliriz :D

Casro2 - Nostalji Yaşamak İsteyenler İçin!
İşsiz gibi kaç oyuncu olduğuna baktım ksnxkhsjsn

Karakter Sıralaması | Sayfa 139 | Casro2 - Nostalji Yaşamak İsteyenler İçin!

Güzel günlerdi :D Test amaçlı açılan zamandan kalma hafızam beni yanıltmıyorsa o dönem açılan en zor 99 serveriydik ancak insanlar beğenmişti yapıyı. Çünkü oyun içerisinden her şeyi elde edebiliyorlardı yeter ki zaman ayırabilsinler

Ayrıca log, savaş kaydı gibi veriler çok yer kapladığı için silmiştim onları sadece hesap, karakter, lonca, itemler vs duruyor

Oyunla ilgilenecek yeni bir ekip kurulsa nasıl olur? Forumda çok fazla geliştirici var. En son casro2 yi @Denizeri24 ne devretmiştiniz herhalde o bir şeyler yapmaya çalışıyor gibiydi.

Kesin bir devretme yoktu aslında 64bit geliştirdiği filesi test etmek istiyordu dışarıdan kayıtları almak için web altyapısını kullanmaya izin vermiştim. Daha sonra düşündük ki Casro2 ismi daha önceden kullanıldığı için eğer gerçek bir açılış yapacaksa kendine özgü özgün bir isim kullanması gerektiğini söylemiştim. Denizeri24'ün çalışmalarını gerçekten takdir ediyorum, umarım aktif bi oyununu görürüm

Güzel günlerdi :D Test amaçlı açılan zamandan kalma hafızam beni yanıltmıyorsa o dönem açılan en zor 99 serveriydik ancak insanlar beğenmişti yapıyı. Çünkü oyun içerisinden her şeyi elde edebiliyorlardı yeter ki zaman ayırabilsinler

Ayrıca log, savaş kaydı gibi veriler çok yer kapladığı için silmiştim onları sadece hesap, karakter, lonca, itemler vs duruyor
ben kapandıktan sonra gördüm ve açık olsaydı kesinlikle oynayacağım serverlerden olurdu ne kadar hard sevmesem de

ben kapandıktan sonra gördüm ve açık olsaydı kesinlikle oynayacağım serverlerden olurdu ne kadar hard sevmesem de
benim serveri baya sevmişti millet ama açılışta fazla oyuncuyla başlamadığı için devam etmedi. açıldıktan 6 ay sonra bile arada sırada boş servere giren adamlar vardı :aman:

benim serveri baya sevmişti millet ama açılışta fazla oyuncuyla başlamadığı için devam etmedi. açıldıktan 6 ay sonra bile arada sırada boş servere giren adamlar vardı :aman:
Devamını getirmelisin bence

Günümüzde hard serverlerin hardlık derecesi ne bilmiyorum ama o dönem için zordu. Ancak sıkmayan bi dengesi vardı. İşin ilginç yanı seneler geçmesine rağmen serveri soranlar oluyordu. Ama tercih yapmam gerekti. Vaktimi foruma ve sistemlerine ayırmak istiyorum.

Geri