Yardım Envanter taşınmama sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan farukkaya
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 76
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

farukkaya

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Efsun botu ekledim efsun botunda sorun yok düzenli olarak çalışıyor fakat envanter deki itemleri taşıyamıyorum. Client taraflı ve pack taraflı 2 kere kontrol ettim ama çözemedim.

1.webp

4 Envanter Sorunu Vardır hem uisprint ve locale / tr / ui kismına aynı 4 envanter kodlarını butun yapın sorun duzelecektir 4 envanter eklediginiz icin hata alıyorsunuz
bu nedenle efsun botuyla envanter birbirine uyusmuyor carpısma meydana geliyor sysr paylasın aynı sorunu tekrar yaparak sysr atacaktır o atan syr hatasinı benimle paylasın

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
EQUIPMENT_START_INDEX = 180

inventorywindow.py ,beltinventorywindow.py ,inventorywindow.py ,inventorywindowex.py gibi dosyalarda hepsi bu şekilde ? game taraflı yada src taraflı ya da client taraflı bir syserr yok maalesef :(
4 Envanter Sorunu Vardır hem uisprint ve locale / tr / ui kismına aynı 4 envanter kodlarını butun yapın sorun duzelecektir 4 envanter eklediginiz icin hata alıyorsunuz
bu nedenle efsun botuyla envanter birbirine uyusmuyor carpısma meydana geliyor sysr paylasın aynı sorunu tekrar yaparak sysr atacaktır o atan syr hatasinı benimle paylasın

char_itemdeki MoveItem fonksiyonunu kontrol et başka bir filesle karşılaştır aynı şekilde pack tarafını da karşılığı neyse onu da karşılaştır incele sorunu bulursun

Geri