daniella53 Üye Üye Mesaj 34 Çözümler 2 Beğeni 5 Puan 59 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bunları eski normal görünüme nasıl getirebilirim hangi dosyayı nereye atmam gerek teşekkürler iyi forumlar
Arkadaşlar bunları eski normal görünüme nasıl getirebilirim hangi dosyayı nereye atmam gerek teşekkürler iyi forumlar
Çözüm daniella53 3 Temmuz 2025 lmaohw demiş ki: ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... çok teşekkürler düzeldi son olarak bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı
lmaohw demiş ki: ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... çok teşekkürler düzeldi son olarak bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 452 Çözümler 24 Beğeni 248 Puan 744 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #2 daniella53 demiş ki: 24384 eklentisini görüntüle24385 eklentisini görüntüle24386 eklentisini görüntüle Arkadaşlar bunları eski normal görünüme nasıl getirebilirim hangi dosyayı nereye atmam gerek teşekkürler iyi forumlar Hepsini görmek için tıklayın... yanlış bilmiyorsam etc/ymir work/ui içerisinde .dds dosyaları var örneğin public.dds onlarla alakalı olması lazım Upvote 1 Downvote
daniella53 demiş ki: 24384 eklentisini görüntüle24385 eklentisini görüntüle24386 eklentisini görüntüle Arkadaşlar bunları eski normal görünüme nasıl getirebilirim hangi dosyayı nereye atmam gerek teşekkürler iyi forumlar Hepsini görmek için tıklayın... yanlış bilmiyorsam etc/ymir work/ui içerisinde .dds dosyaları var örneğin public.dds onlarla alakalı olması lazım
daniella53 Üye Üye Mesaj 34 Çözümler 2 Beğeni 5 Puan 59 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #3 lmaohw demiş ki: yanlış bilmiyorsam etc/ymir work/ui içerisinde .dds dosyaları var örneğin public.dds onlarla alakalı olması lazım Hepsini görmek için tıklayın... normal görünüm ddslerini nerden bulabilirim ve dds dosyasını nasıl açarım acaba Upvote 0 Downvote
lmaohw demiş ki: yanlış bilmiyorsam etc/ymir work/ui içerisinde .dds dosyaları var örneğin public.dds onlarla alakalı olması lazım Hepsini görmek için tıklayın... normal görünüm ddslerini nerden bulabilirim ve dds dosyasını nasıl açarım acaba
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 452 Çözümler 24 Beğeni 248 Puan 744 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #4 daniella53 demiş ki: normal görünüm ddslerini nerden bulabilirim ve dds dosyasını nasıl açarım acaba Hepsini görmek için tıklayın... ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
daniella53 demiş ki: normal görünüm ddslerini nerden bulabilirim ve dds dosyasını nasıl açarım acaba Hepsini görmek için tıklayın... ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
daniella53 Üye Üye Mesaj 34 Çözümler 2 Beğeni 5 Puan 59 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #5 lmaohw demiş ki: ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... çok teşekkürler düzeldi son olarak bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı Upvote 0 Downvote Çözüm
lmaohw demiş ki: ben dds viewer kullanıyorum normal görünüm ddsi şu işine yarar Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... çok teşekkürler düzeldi son olarak bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı
lmaohw Premium Üye Premium Üye MT Üye Mesaj 452 Çözümler 24 Beğeni 248 Puan 744 Ticaret Puanı 0 3 Temmuz 2025 #6 daniella53 demiş ki: çok teşekkürler düzeldi son olarak 24388 eklentisini görüntüle bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı Hepsini görmek için tıklayın... Onun içinde ui/pattern içerisinde cornerlar var birde board_base.tga oradaki .tga dosyalarına göz atabilir değiştirebilirsin istediğin gibi Upvote 0 Downvote
daniella53 demiş ki: çok teşekkürler düzeldi son olarak 24388 eklentisini görüntüle bu backroundu siyah yapmam için nereye bakmam gerek ve başlık arkaplanı Hepsini görmek için tıklayın... Onun içinde ui/pattern içerisinde cornerlar var birde board_base.tga oradaki .tga dosyalarına göz atabilir değiştirebilirsin istediğin gibi