CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:28 #1 kendi filesimi arkadaşımla girip test edicez de en ucuz böyle girmelik sıkıntı yaşamamalık nerden alayım acaba sunucu bilgisi olan
kendi filesimi arkadaşımla girip test edicez de en ucuz böyle girmelik sıkıntı yaşamamalık nerden alayım acaba sunucu bilgisi olan
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 214 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:31 #2 Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Upvote 0 Downvote
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:32 #3 Freaky Morex demiş ki: Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Hepsini görmek için tıklayın... sunucu önerisi kanka hani bi bilişim bi bi yer. 1 aylık nerden alablrm ucuz fp kendi filesimi denicez arkle Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Hepsini görmek için tıklayın... sunucu önerisi kanka hani bi bilişim bi bi yer. 1 aylık nerden alablrm ucuz fp kendi filesimi denicez arkle
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 214 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:33 #4 evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Upvote 0 Downvote
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Bugün: 13:35 #5 Freaky Morex demiş ki: evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Hepsini görmek için tıklayın... özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Hepsini görmek için tıklayın... özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 214 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:07 #6 CuRSED demiş ki: özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Hepsini görmek için tıklayın... bak o zaman kanka 180 TL bişey Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Hepsini görmek için tıklayın... bak o zaman kanka 180 TL bişey
brave MT Üye MT Üye Mesaj 231 Çözümler 7 Beğeni 58 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Bugün: 18:14 #7 onelya hosting kullanıyorum fiyatları uygun (reklam değil tavsiye) Upvote 0 Downvote