CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Dün 13:28 #1 kendi filesimi arkadaşımla girip test edicez de en ucuz böyle girmelik sıkıntı yaşamamalık nerden alayım acaba sunucu bilgisi olan
kendi filesimi arkadaşımla girip test edicez de en ucuz böyle girmelik sıkıntı yaşamamalık nerden alayım acaba sunucu bilgisi olan
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 215 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Dün 13:31 #2 Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Upvote 0 Downvote
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Dün 13:32 #3 Freaky Morex demiş ki: Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Hepsini görmek için tıklayın... sunucu önerisi kanka hani bi bilişim bi bi yer. 1 aylık nerden alablrm ucuz fp kendi filesimi denicez arkle Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: Altyapılık files mı arıyorsun yani anlamadım Hepsini görmek için tıklayın... sunucu önerisi kanka hani bi bilişim bi bi yer. 1 aylık nerden alablrm ucuz fp kendi filesimi denicez arkle
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 215 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Dün 13:33 #4 evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Upvote 0 Downvote
CuRSED Usta Üye Usta Üye Mesaj 834 Çözümler 2 Beğeni 1.143 Puan 1.014 Ticaret Puanı 0 Dün 13:35 #5 Freaky Morex demiş ki: evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Hepsini görmek için tıklayın... özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: evabilisim var kanka ucuz 1 aydır kullanıyorum ama files özel ise hetzner(yurt dışı) kullan derim Hepsini görmek için tıklayın... özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 215 Çözümler 10 Beğeni 39 Puan 489 Ticaret Puanı 0 Dün 18:07 #6 CuRSED demiş ki: özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Hepsini görmek için tıklayın... bak o zaman kanka 180 TL bişey Upvote 0 Downvote
CuRSED demiş ki: özel derken içi felan hani korumak için diyorsan yok kanka gerke yok evabilişim iyise bakaym bi ona Hepsini görmek için tıklayın... bak o zaman kanka 180 TL bişey
brave MT Üye MT Üye Mesaj 232 Çözümler 7 Beğeni 59 Puan 479 Ticaret Puanı 0 Dün 18:14 #7 onelya hosting kullanıyorum fiyatları uygun (reklam değil tavsiye) Upvote 0 Downvote
zBL Üye Üye Mesaj 35 Çözümler 1 Beğeni 19 Puan 309 Ticaret Puanı 0 Bugün: 00:37 #8 Onelya hosting öneririm. Upvote 0 Downvote
serversoftware Hosting Firma Yetkilisi Firma Yetkilisi - YS-V MT Üye Mesaj 192 Çözümler 6 Beğeni 191 Puan 790 Ticaret Puanı 5 Bugün: 13:35 #9 brave demiş ki: onelya hosting kullanıyorum fiyatları uygun (reklam değil tavsiye) Hepsini görmek için tıklayın... zBL demiş ki: Onelya hosting öneririm. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar, Öneriler için çok teşekkür ederiz Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. MT2-VDS #1 paketimizi tavsiye edebiliriz. Sipariş esnasında %30 indirim kodu kullanabilirsiniz. Kod : Onelya30 Saygılarımızla, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri onelyahosting.com Upvote 0 Downvote
brave demiş ki: onelya hosting kullanıyorum fiyatları uygun (reklam değil tavsiye) Hepsini görmek için tıklayın... zBL demiş ki: Onelya hosting öneririm. Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar, Öneriler için çok teşekkür ederiz Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. MT2-VDS #1 paketimizi tavsiye edebiliriz. Sipariş esnasında %30 indirim kodu kullanabilirsiniz. Kod : Onelya30 Saygılarımızla, Onelya Hosting Bilişim Hizmetleri onelyahosting.com