Soru En iyi çevrimdışı pazar

• Konuyu açan Konuyu açan Mavi Ruh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 196
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

Mavi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Gold Üye
Grafiker
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
2
Sizce en sağlam offlineshop'u hangi filesten sökebilirim? Daha önce çevrimdışı pazar sistemi kurdum da bunlar çok da sağlıklı olmayanlardandı. Ben item kopyalama bugunun olmadığı ve yang dışında item karşılığı da ilave edebileceğim bir off shop arıyorum. Öneriniz var mıdır?

İkarus v2 sadece item ile satış dalgasını yaparsın
Bi bakayım hocam ona. Benim de aklım yattı gibi ona.
Öncelikle bir sorum olacak multiprice mı uyarlayacaksın?

Ama genede ikarus grid tavsiye ederim elimde 1 adet files var sağlam ikarusu ama tek sana atabilirim canom 🌹♥️
İkarus grid, ikarus v2 arasındaki fark nedir?
Metin2bayi filestaki fena değil söküp yapay zekaya inceletmek lazım
Teşekkürler hocam oranınki ne peki?

Muhammed selamlar. Sanırım geçenlerde bahsettiğin saltanat projesini hayata geçirdin. Anladığım kadarıyla multiprice entegreli bir sistem tasarlıyorsun. Şahsen ben su taşı ve barı count olarak değil de yang/won gibi pointer olarak bir cüzdan tasarladım. multiprice için de eşyaya özel kısım eklemekle uğraşmadım. Bu methodu önerebilirim.

Muhammed selamlar. Sanırım geçenlerde bahsettiğin saltanat projesini hayata geçirdin. Anladığım kadarıyla multiprice entegreli bir sistem tasarlıyorsun. Şahsen ben su taşı ve barı count olarak değil de yang/won gibi pointer olarak bir cüzdan tasarladım. multiprice için de eşyaya özel kısım eklemekle uğraşmadım. Bu methodu önerebilirim.
Teşekkürler hocam. Evet hayata yavaştan. Konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben de öyle bir şey planlıyorum da önemli olan sorunsuza yakın bir offline shop elimde olması. Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam?

Teşekkürler hocam. Evet hayata yavaştan. Konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben de öyle bir şey planlıyorum da önemli olan sorunsuza yakın bir offline shop elimde olması. Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam?
Offline shop, oto av vs. hem oyunculuk hem yöneticilik anlayışıma çok ters sistemler :D Tabi tercih durumu olsa ikarus kullanırdım.

Geri