dracarys auto hunt v2

• Konuyu açan Konuyu açan Baldwin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 57
  • Gösterim Gösterim 2K
Warezlenmemiş sistemi paylaşamaz diyorsunda ben kaç k giriş alan global forumda co adminlik yaptım belli oluyor yeni girmişsin piyasaya. plechitonun dracarysin sistemlerin iilk ben sokuyordum sonra yayılıyordu forumlara 3 gram akıl ve bklu gtlerinzle yorum yapmayın brocan 500'den fazla insan banladım ben benim konularımı paylaşıyorlar diye : D
Cok uslubsuz konusuyorsun konusmalarına dikate al seni adamdan sayayımki dinliyim o kelimeleri yoksa sana tek tek yedirtirim insan olmayı önce bil adminlikmis daha 2 kelime bir araya getiremiyorsun birde adminlikte soz ediyorsun once efendi olmayı bil sonra adminlik degil basbakan olursun bu konusma seni degil bir koltuga tuvalete bile sokmazlar edepsiz

Cok uslubsuz konusuyorsun konusmalarına dikate al seni adamdan sayayımki dinliyim o kelimeleri yoksa sana tek tek yedirtirim insan olmayı önce bil adminlikmis daha 2 kelime bir araya getiremiyorsun birde adminlikte soz ediyorsun once efendi olmayı bil sonra adminlik degil basbakan olursun bu konusma seni degil bir koltuga tuvalete bile sokmazlar edepsiz
hiçbir şey de yapamazsın kayda değer birisi olsan sana düzgün konuşurdum zaten birçok sistemi var hala elimde warezlenmemiş piyasada olan o çevreniz size hiçbir şey katmayan insanlarla dolu olduğu için trashcode kaynayan veya 2 gui giydirip ben yazdım diyen umutun sistemlerini biliyorsunuz sadece, ayakta uyuyorsun zaten bu sistemi başka bi Romen(onlarda aynı Türkler gibi) uyruklu arkadaşla takaslamam sonucunda wareze düştü 2-3 hafta önce : D

Son düzenleme:
Adama kullansın diye py tabanlı oto av atmışsın zaten sana çokta cevap vermeme gerek yoktu cidden :d

hiçbir şey de yapamazsın kayda değer birisi olsan sana düzgün konuşurdum zaten birçok sistemi var hala elimde warezlenmemiş piyasada olan o çevreniz size hiçbir şey katmayan insanlarla dolu olduğu için trashcode kaynayan veya 2 gui giydirip ben yazdım diyen umutun sistemlerini biliyorsunuz sadece, ayakta uyuyorsun zaten bu sistemi başka bi Romen(onlarda aynı Türkler gibi) uyruklu arkadaşla takaslamam sonucunda wareze düştü 2-3 hafta önce : D
Bir söz var tam sana ve karakterine giydirilmis söz cahillere verebilcegin cevap susmaktır..

Kendini begenmis cahil insan

Benim burada kimsenin bilgisini küçümseme durumum yok gelip aptal aptal konuşursanız bende hak ettiğiniz şekilde geri dönüş veririm benimde burada yardım istediğim insanlar var yardım ettiğim insanlarda var sizdekini çekememezlik olduğunu düşünüyorum :d

Benim burada kimsenin bilgisini küçümseme durumum yok gelip aptal aptal konuşursanız bende hak ettiğiniz şekilde geri dönüş veririm benimde burada yardım istediğim insanlar var yardım ettiğim insanlarda var sizdekini çekememezlik olduğunu düşünüyorum :d
adam ne yaptı da çekemez oldu meraktan soruyorum

Sen kulladıgin sistemleri ben geri donusum kutusuna koymuyorum 😄 hice sayıyorum aramızdaki fark nedir biliyormusun ben ileri dusunuyorum sen ise geriyi ben 65-250 projesi cizen insanım sen ise boyle sistemleri ceyizinde barındıyorsun bu nedenle seni kînıyorum adminlik yapmıssın ya bunu goremiyecek kadar kör oldugunu dusunmuyorum senin sacın tuyu kadar bilmedigin yeni duyacagin sistemlerin tasarımları elimden geciyor hangi kafayı yasıyorsun bilmiyorum fakat cok geride kalmıssın evde cevizin yoksa ben sana gonderirim biraz beynin calıssın ilk yaptıgın yorumda zaten terbiyesiz oldugunu anlamıstım fakat onemli degil senin ceyizine sakladıgin basit sistemleri ben onları yeniyerek tasarima koyuyorum istersen senide geri donusume koyarak yeniliyebilirim belki karakterin uslubun degisir git biraz balkona hava al beynine oksijen girsin cok fazla seni kayda aldım kendini insandan saymaya basladın bile sana iyi eylenceler fazla uzatma istersen seninle ilgilenemem bu kadar konusma sana yeterdir senden daha onemli islerim var

Son düzenleme:
warezlenmemis sistemi zaten boyle rahat paylasamaz direk paket olur
bunu çekememezlik olarak mı algılıyorsun adam seni kötüleyecek bir şey hiç söylememiş sadece warez sistemi paylaşıyorsan sahibi aracı bulur eder veya satış yaptığı forumsa direkt kaldırtır manasında söylemiş
Abi dracarys sistemleri gecen paylasıldı onun icinde olmasa forumda illa vardır
sen de çok iyi biliyorsun ki herkes her sistemi cidden ararsa bulur adamda o mantıkta söylemiş zaten v2 paylaşıldı alan almıştır

Sen kulladıgin sistemleri ben geri donusum kutusuna koymuyorum 😄 hice sayıyorum aramızdaki fark nedir biliyormusun ben ileri dusunuyorum sen ise geriyi ben 65-250 projesi cizen insanım sen ise boyle sistemleri ceyizinde barındıyorsun bu nedenle seni kînıyorum adminlik yapmıssın ya bunu goremiyecek kadar kör oldugunu dusunmuyorum senin sacın tuyu kadar bilmedigin yeni duyacagin sistemlerin tasarımları elimden geciyor hangi kafayı yasıyorsun bilmiyorum fakat cok geride kalmıssın evde cevizin yoksa ben sana gonderirim biraz beynin calıssın ilk yaptıgın yorumda zaten terbiyesiz oldugunu anlamıstım fakat onemli degil senin ceyizine sakladıgin basit sistemleri ben onları yeniyerek tasarima koyuyorum istersen senide geri donusume koyarak yeniliyebilirim belki karakterin uslubun degisir git biraz balkona hava al beynine oksijen girsin cok fazla seni kayda aldım kendini insandan saymaya basladın bile sana iyi eylenceler
65-250 açman bile ne kadar rezil bi kafaya sahip olduğunu belli ediyor. Dediğim gibi sadece wareze attığım sistemleri kullansan bile oyunun belki adam olur. Emin ol bu piyasaya son senelerde bir şey vermiyorum çünkü sizin gibi havada uçan kuşa bile bok atan insanlar olduğu için soğuttunuz beni ayrı bi noktada hoş bir şeyde değil bi sistemi leaklemek.Elinde herhangi bir sistemin olmadığını bende iyi biliyorum sende iyi biliyorsun boşa flex atmaya gerek yok. Çeyize saklama muhabbetide en son bana söyleneceğini düşünüyorum gir bak forumun isminide vericeğim Metin2hub neler paylaşmışım orada plechitonun kostümlerinden tut vegasın dracarysin sistemlerine kadar.Bana geride kalmışsın diyorsun tasarladığım yapıları görsen hangisini çalsak ya diye düşünüp durursun yakında oyun açıldığında da görürsün zaten.Neyse boş çene çalmaya gerek yok gui'yi "qui" diye yazan adamsın ne dil bilirsin ne bir şey cahillikden bahsediyorsun.İyi forumlar :D

Son düzenleme:
IMG-20250524-WA0031.webp

@Baldwin kanıt olarak eklersin hocam teşekkürler sorunsuz.

bu sürüm tren yapmayan sürüm müydü
Evet hocam tren yapmiyor en yakındaki metine slota gidiyor test ettim Lorenzo altyapı kullanıyorum onda ekli olan arızalı bu oto avı 3-5 çar ile aynı anda baslatttim random gidiyorlar sıkıntı gözükmüyor şuan ama daha önceden ekli oto av varsa mutlaka kaldirsinlar kodlar çakışıyor.

Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
Güncelleme:

char.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
char.cpp: In member function 'void CHARACTER::GetAutoHuntCommand(const char*)':
char.cpp:4654:53: error: too many arguments to function 'void split_argument(const char*, std::vector<std::__cxx11::basic_string<char> >&)'
 4654 |    split_argument(vecArgs[2].c_str(), vecArgsEx, "?");
      |                                                     ^
In file included from char.cpp:9:
utils.h:60:13: note: declared here
   60 | extern void split_argument(const char *argument, std::vector<std::string> & vecArgs);
      |             ^~~~~~~~~~~~~~
Bu Hatayı Alanlar Aşağıdaki Adımı Uygulasınlar:

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Son düzenleme:
compiling char.cpp
char.cpp:4293:53: error: too many arguments to function 'void split_argument(const char*, std::vector<std::__cxx11::basic_string<char> >&)'
4293 | split_argument(vecArgs[2].c_str(), vecArgsEx, "?");
| ^
In file included from char.cpp:8:
utils.h:67:13: note: declared here
67 | extern void split_argument(const char *argument, std::vector<std::string> & vecArgs);
| ^~~~~~~~~~~~~~
gmake: *** [Makefile:168: .obj/char.o] Error 1

bu hatayı alıyorum çözmümü nedir

compiling char.cpp
char.cpp:4293:53: error: too many arguments to function 'void split_argument(const char*, std::vector<std::__cxx11::basic_string<char> >&)'
4293 | split_argument(vecArgs[2].c_str(), vecArgsEx, "?");
| ^
In file included from char.cpp:8:
utils.h:67:13: note: declared here
67 | extern void split_argument(const char *argument, std::vector<std::string> & vecArgs);
| ^~~~~~~~~~~~~~
gmake: *** [Makefile:168: .obj/char.o] Error 1

bu hatayı alıyorum çözmümü nedir
Konuda çözümünü belirttim zaten çözemezsen özelden anydesk at.

Geri