çözümlere baktım ama bende işe yaramadı yada ben yapamadım bilmiyorumhasanmacit hocamızın bu konula ılgılı fıxlemesi mevcuttu ben göremedim baktımda ona bakarsanız çözüm olacagını dusunuyorum
Şu konuya baktınız mı?çözümlere baktım ama bende işe yaramadı yada ben yapamadım bilmiyorum
diff olayındaki fixi çok anlamadım diffi görüntüledim kontrol ettim ama bendekinden farklı bi yer göremedim kaiserin başka konulardaki yazdıklarını denedim çözüme ulaşamadımŞu konuya baktınız mı?
Öncelikle, bizimle bunu paylaştığı için @hasanmacit 'e teşekkür etmek istiyorum.
Ancak malumunuz, @hasanmacit 'in paylaştığı DirectX9 güncellemesinde bir takım problemler var. CWebBrowser'ın bozulması veya aynı anda iki Client çalışınca birindeki zemin dokusunun bozulması gibi.
![]()
Ben bu problemleri, GrpDevice gibi bazı kısımları değiştirerek düzelttim.
Aşağıda verdiğim DirectX9_Fixed.diff dosyasınıLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.'ye yükleyip...
- Kaptan Yosun
- bug directx directx 9 fix güncelleme metin2 zemin
- Yanıt: 19
- Forum: Metin2 Sistemleri (C++ / Python)
Bu konuda fix ayrı verilmemiş. Diff paylaşıp üşengeçlikten bir anlatım bile hazırlamamış. Bunu vakti zamanında bir denedim bu konudan eklemiştim yine zemin bozuluyordu.Şu konuya baktınız mı?
Öncelikle, bizimle bunu paylaştığı için @hasanmacit 'e teşekkür etmek istiyorum.
Ancak malumunuz, @hasanmacit 'in paylaştığı DirectX9 güncellemesinde bir takım problemler var. CWebBrowser'ın bozulması veya aynı anda iki Client çalışınca birindeki zemin dokusunun bozulması gibi.
![]()
Ben bu problemleri, GrpDevice gibi bazı kısımları değiştirerek düzelttim.
Aşağıda verdiğim DirectX9_Fixed.diff dosyasınıLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.'ye yükleyip...
- Kaptan Yosun
- bug directx directx 9 fix güncelleme metin2 zemin
- Yanıt: 19
- Forum: Metin2 Sistemleri (C++ / Python)
Adaletin altyapısı var forumda paylaştığı onun clientinden sök dx9 u sonra derlemeye başla hata aldığın yerlerde altyapı ile karşılaştırır düzeltirsin. Ne zemin bozulması ne browser çökmesi hiç bir sorunu yok.diff olayındaki fixi çok anlamadım diffi görüntüledim kontrol ettim ama bendekinden farklı bi yer göremedim kaiserin başka konulardaki yazdıklarını denedim çözüme ulaşamadım
bunu denedim ama işe yaramadıBu konudaki fix'leri dener misiniz acaba? başlık sahibi de sizinle aynı sorunu yaşamış ve düzeldiğinden bahsetmiş.
Server Files - Adalet - Diamas Project Best Optimisation x64 Server Files bahsettiğiniz altyapı bu galiba değil miBu konuda fix ayrı verilmemiş. Diff paylaşıp üşengeçlikten bir anlatım bile hazırlamamış. Bunu vakti zamanında bir denedim bu konudan eklemiştim yine zemin bozuluyordu.
Adaletin altyapısı var forumda paylaştığı onun clientinden sök dx9 u sonra derlemeye başla hata aldığın yerlerde altyapı ile karşılaştırır düzeltirsin. Ne zemin bozulması ne browser çökmesi hiç bir sorunu yok.
Elinden iş gelmiyor demek ki, onlarca kişi ekleyip onayladı.Bu konuda fix ayrı verilmemiş. Diff paylaşıp üşengeçlikten bir anlatım bile hazırlamamış. Bunu vakti zamanında bir denedim bu konudan eklemiştim yine zemin bozuluyordu.