Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0222 18:13:21296 :: File "ui.py", line 306, in OnMouseLeftButtonDown
0222 18:13:21296 :: AttributeError
0222 18:13:21296 :: :
0222 18:13:21296 :: 'QuestDialog' object has no attribute 'clickEvent'
0222 18:13:21296 ::
Devam ediyor. Mesela simya itemlerini gm den kodluyorum. Ama simya envanterine gelmiyor. Bu hata sürekli geliyor. Bazı game dosyalarında mesla
xxxxxxxxxxxxxxx 139,
veriyor ama öbürleri gibi tablı değil ben tab ekledim öbürleriyle eşleştirdim ondan olabilri mi ?
0222 18:13:21296 :: File "ui.py", line 306, in OnMouseLeftButtonDown
0222 18:13:21296 :: AttributeError
0222 18:13:21296 :: :
0222 18:13:21296 :: 'QuestDialog' object has no attribute 'clickEvent'
0222 18:13:21296 ::
Devam ediyor. Mesela simya itemlerini gm den kodluyorum. Ama simya envanterine gelmiyor. Bu hata sürekli geliyor. Bazı game dosyalarında mesla
xxxxxxxxxxxxxxx 139,
veriyor ama öbürleri gibi tablı değil ben tab ekledim öbürleriyle eşleştirdim ondan olabilri mi ?
bilmiyorum ki denemek lazım bendekiyle aynı yaptım hatta clickevent olayınıda ufak birşey ekledim ama bunların benim sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum açıkcası bi eski haline getirip denermisin
bilmiyorum ki denemek lazım bendekiyle aynı yaptım hatta clickevent olayınıda ufak birşey ekledim ama bunların benim sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum açıkcası bi eski haline getirip denermisin
sorun simya sistemindemi bu sistemi ekleyincemi simya sistemi arıza verdi anlamadım bendede simya ekli ve aynı zamanda sistemde ekli bi sorun yok değiştirdiğin şeyler olabilir neler yaptığını bilmedğim için bişey söyleyemiyorum üzgünüm.
sorun simya sistemindemi bu sistemi ekleyincemi simya sistemi arıza verdi anlamadım bendede simya ekli ve aynı zamanda sistemde ekli bi sorun yok değiştirdiğin şeyler olabilir neler yaptığını bilmedğim için bişey söyleyemiyorum üzgünüm.
Simya sisteminde bir arıza yoktu. Ekleyince oluştu, ki zaten aktif olsa sistem ve simya sorun olsa gerekirse kaldırırım simya sistemini de hiç aktif olmuyor. Dün geceden beri 50 kere kontrol ettim pack kısmını da game src'yi de bir eksit yok. Zaten attığınız "ui.py" benim yaptığımla aynı doğru yapmışım demek ki ama olmuyor. Müsaitseniz discorddan falan ulaşabilir misiniz ?
sistemi sorunsuz ekledim hiç bir hata almadım ama buton gözükmüyor syser de vermiyor debug da baktığımda noname yazıyor sadece sorun neyden kaynaklı acaba
16067 eklentisini görüntüle
sistemi sorunsuz ekledim hiç bir hata almadım ama buton gözükmüyor syser de vermiyor debug da baktığımda noname yazıyor sadece sorun neyden kaynaklı acaba
bu hatanın çeşitli sebebi var. Şöyle ki;
1. Pack taraflı eklemeleri yaptığınıza emin olun
2. yapılan değişikliklerden sonra pack dosyalarını kapatmayı denedinizmi ? Unutmuş olabilir yada başka yoldaki dosyaları kapatıyo olabilirsiniz.
3. Kodlar ekli olsa bile etc kısmını atmamış olabilirsiniz.
bu hatanın çeşitli sebebi var. Şöyle ki;
1. Pack taraflı eklemeleri yaptığınıza emin olun
2. yapılan değişikliklerden sonra pack dosyalarını kapatmayı denedinizmi ? Unutmuş olabilir yada başka yoldaki dosyaları kapatıyo olabilirsiniz.
3. Kodlar ekli olsa bile etc kısmını atmamış olabilirsiniz.
öncelikle bu tarz sorunları soru cevap kısmına açarsan sevinirim. insanlar çözüm puanı kasarak forumda öne çıkabiliyorlar. ikinci olarak client src tarafında eksiğin olduğu için bu hatayı alıyorsun. client src tarafını düzgünce ekleyip tekrar dene.