Yardım cythonu sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan hancı21
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 105
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hancı21

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
build alamıyorum arkadaşlarım build alıyor pcde py2.7 yüklü full net dx openal falan fistan yineden alamıyorum

1750869951944.webp

1750870022779.webp

Yanlıs Bilgi Vermek İstemem Telefonda Gordugum Kadarıyla İnculude Eksiklik Nedeniyle Sorun Yasıyorsunuz Gibi Geliyor python Eklemisseniz Eger Baglı Olan Define Yollarını .../userinterface/locale.inc gibi yolları koymanız gerekicek yada aynı dosya icinde ise ../locale.inc gibi yolları direk verebilirsiniz Yada Eklediginiz Sistemleri Else İndef Kod Bloklarını Kontrol Ederek Tekrar Ekleme Yapın

Yanlıs Bilgi Vermek İstemem Telefonda Gordugum Kadarıyla İnculude Eksiklik Nedeniyle Sorun Yasıyorsunuz Gibi Geliyor python Eklemisseniz Eger Baglı Olan Define Yollarını .../userinterface/locale.inc gibi yolları koymanız gerekicek yada aynı dosya icinde ise ../locale.inc gibi yolları direk verebilirsiniz Yada Eklediginiz Sistemleri Else İndef Kod Bloklarını Kontrol Ederek Tekrar Ekleme Yapın
grpthon build edersem dosyalar yerine oturucak dı suan onu kullanamıyorum

Ben tüm crpothonlu fileslerde böyle hata alıyorum

Genelikle hepsi lib hatası peki dev paketleri yüklemeyi denedinizmi virtualstudio ile paket Eksikligi Nedeniyle Böyle Hatalarsa Meydana Gelebiliyor Eger Sizin Anlattıgınız Durum Genel Olarak Böyle Bir Hata Alıyorsanız Eger Tahmini Dusuncem Paket Eksikligide Olabilir Diye Dusunuyorum Kontrol Saglarmısınız Oyun Gelistirme Paketti Mevcutmu Virtual Studioda

Geri