Client Arka Plandayken Efekt Birikme Fix

bckntr

Discord : zimbatr
Geliştirici
Yardımsever Üye
MT Üye
Mesaj
906
Çözümler
52
Beğeni
856
Puan
919
Ticaret Puanı
0
Hayırlı ramazanlar, Clienti arka plana aldığımızda oyunda ve karakterde kısaca tüm efektler arka planda işlevini görmeyip birikiyor ve siz oyuna tıkladığınız an efektler işlevini görmeye başlıyor tabi o süreçte client şiştiği için lag yaratıyor.

Alıntıdır

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
 
Son düzenleme:
Birikmesinin sunucu kısmına bir etkisi olur mu bir anda paket gönderimi vesaire ?
 
Birikmesinin sunucu kısmına bir etkisi olur mu bir anda paket gönderimi vesaire ?
effect birikmesinin packet göndermesiyle bir ilgisi yok oyunu alta aldığın zaman effectler renderlemeyi durdurur ve uzun bir süre sonra tekrar girdiğiniz zaman aniden bir renderleme işine girdiğini zaman effectler birikir ve yine bir zaman söyle toparlar düzelir. Bu kodda minimize durumda iken client renderlemeye devam etmesini sağladığından bu çözme olayını yapar. Ancak oyunu alta aldığınız zaman render işi yapmaya devam ettiği için cpu ram kullanımıda negatif etkisi olabilir
 
Efektin birikmesi oyununuza zarar vermez sadece açık olan client örnek veriyorum a kişisi arka plana aldığında efekt birikmiş ise b kişiye yansımaz bu durum sadece a kişi lag yaşar ama bu fix kullanıldığında sadece efektler arka planda`da yine işlevini görecek a kişide lagsız oynayacak.
 
Geri
Üst