Classic Okey Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan texas1343
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 264

texas1343

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    46,7 KB · Gösterim: 90
  • 2.webp
    2.webp
    31,1 KB · Gösterim: 86
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Ya havle
İşini yapmışım teşekkür edip gitmişsin neyin hasedi bu?
Tokenin mi bitti 101 kısmını da yap öyle at.Sizin gibiler karıncayı incitmeyecek adamları katil yaparsınız yemin ederim.
20$lık zeka yoktur sizde
1790861844181.webp

Ya havle
İşini yapmışım teşekkür edip gitmişsin neyin hasedi bu?
Tokenin mi bitti 101 kısmını da yap öyle at.Sizin gibiler karıncayı incitmeyecek adamları katil yaparsınız yemin ederim.
20$lık zeka yoktur sizde
32872 eklentisini görüntüle
20 bin verdi bir de paylaştı mı ulan millette ne para var he bizde çalışıyoz ama böyle para harcayamıyoz sağa sola

@welberw9696 sistemi değil mi satışta olan ürün paylaşılması yasak diye biliyorum @Whistle
20 bin verdi bir de paylaştı mı ulan millette ne para var he bizde çalışıyoz ama böyle para harcayamıyoz sağa sola
Anladığım kadarıyla paylaşan kişi kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışmış welberw sitesindeki 101 le bunun paylaştığı 101 arasında fark var

@welberw9696 sistemi değil mi satışta olan ürün paylaşılması yasak diye biliyorum @Whistle
Eğer dosyalar ve içerik "aynı" ise satıcı şikayette bulunabilir, ancak ai ile veya kendi tecrübesiyle aynı sistem bir başkası tarafından yapıldıysa bu kodların farklı olduğu/olabileceği anlamına gelir ve bunun önünü kesemeyeceğimiz gibi müdahale de edemeyiz. Yapay zekanın neredeyse bütün sektörlere darbe vurduğu gibi metin2 camiası da bundan nasibini alacaktır elbet, kaçınılmaz olarak.

Eğer dosyalar ve içerik "aynı" ise satıcı şikayette bulunabilir, ancak ai ile veya kendi tecrübesiyle aynı sistem bir başkası tarafından yapıldıysa bu kodların farklı olduğu/olabileceği anlamına gelir ve bunun önünü kesemeyeceğimiz gibi müdahale de edemeyiz. Yapay zekanın neredeyse bütün sektörlere darbe vurduğu gibi metin2 camiası da bundan nasibini alacaktır elbet, kaçınılmaz olarak.
Ben o mesajı göndermeden önce kontrol ettim fark ettim farklı olduğunu mesajı silmeyi unutmuşum yinede bildirim için teşekkür ederim sayın adminim

Ben o mesajı göndermeden önce kontrol ettim fark ettim farklı olduğunu mesajı silmeyi unutmuşum yinede bildirim için teşekkür ederim sayın adminim
Açılan konu ve paylaşılan içerikleri en kısa zamanında kontrol ediyoruz. Açıldıktan kısa bir süre içerisinde satılan ürün değilse işlem sağlamıyoruz.
Bu konuyada o yüzden işlem sağlanmamıştı.

Paylaşım için teşekkür ederiz. Her ne kadar kasıtlı gibi görünse de buna yapabileceğimiz bir şey yok. Forum kurallarımızı ihlal eden bir durum yok. Sistemi seven arkadaşlar için yararlı olabilecek bir içerik. Tekrardan paylaşım için teşekkür ederiz.

Ayrıca virüstotal eklenmiştir.

Geri