Daha Önce Önerildi: canlı chat

• Konuyu açan Konuyu açan Mavi Ekran
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 274

Mantıklı mı ? Sen olsan kullanır mıydın ?

• Evet

Oy: 5 55,6%
  • Hayır

Oy: 4 44,4%

• Toplam katılım
    9
  • Anket kapatıldı .

Mavi Ekran

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
forumda canlı chat gelirse bence basit sorular hızlı cevaba kavuşabilir yada bir konu hakkında konuşmak isteyen ve katılmak isteyenler olabilir. tabi chat içerisinden reklam vb şeylerin engellenmesi lazım gerçekten yararlı bir şekilde kullanılması için. chat geçmişinin silinmeside 1 güne veya 2 güne alınırsa bence gayet güzel olur ondan sonra temizlenebilir. chat içerisinde mesaj yanıtlama etiketleme de olabilir bu baya kullanışlı olurdu

Reklam / spam / dolandırıcılık artar.
Gereksiz flood ve saçma muhabbet döner.
Moderatör yükü ciddi oranda artar kısacası nanay gibi. :)

Bu tür uygulamaları getirmek mesele değil zaten ancak bunun denetlenmesi zor olacaktır. Bu tür uygulamaların önündeki en büyük engel budur.

ben zamanında chat gelsin iyi olur yazmıştım aynı ragezonedaki gibi ama güvenlik sığıntıları oluyür babba dediler bende kabuğuma çekildim salyangoz gibi

Bu öneri daha önce sunulmuştu ve çoook geçmişte canlı chatimiz vardı fakat olumsuz sonuçlandı. Bu yüzden olmaması daha iyi. Belki gelecekte özel mesajları socket tabanlı chate geçirebiliriz

rank kazanımında ön koşullar olduğu gibi canlı chat özelliğinde de ön koşullar olabilir ve kullanıcı o ön koşulları sağladıktan sonra canlı chat'i görebilir ve kullanabilir hale getirilebilir. Ama yine de sürekli kontrol edilmesi gerekirdi bu yüzden de modlar daha kontrolcü ve baskıcı olurdu diye tahmin ediyorum ve bunu istemezdim :) güzel olurdu ama güzel olan her şeyi berbat etmeye hevesli birileri illaki olacaktır o yüzden olmaması daha iyi.

Geri