Dünya Kupası Eventi

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 70

Tengrist

Mapper
Mapper
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
@Whistle hocam yok mu şu siteyi dünya kupası formatına seçmeli olarak kırmızı beyaza boyayıp,

Maçlar öncesi skor tahmini/ maç sonucu(en az 3 maç) tahmin etkinlikleri yapıp kazananlara geçiçi ödüller, profilde kalıcı dünya kupası tahmincisi rozeti gibi kalıcı ödüller vs vs.

24 sene sonra gitmişiz, sabahki maçtan somra burada Montellanın ilk 11 tercihlerini maç içi müdahalesizliğini yerin dibine sokup stres atmamız gerek diye düşünüyorum.

Futbol pek takip alanım olmadığı için süreci nasıl yöneteceğimi bilmiyorum ama yönetim ekibimizde bilgili olan varsa etkinlik organize edebilir.

Türkiye maçlarına skor etkinliği, diğer maçlara da en az 3 maç olacak şekilde maç sonucu tahmini( skordan bağımsız berabere biter, a takımı kazanır b takımı kazanır gibi) devamında da ödüller, rozetler çerçeveler vb profilde şık duracak kozmetikler eklenebilir.

Tabi bunun yanında by dünya kupası süresince 1 hafta art arda hergün giren insanlara da kalıcı çerçeve dünya kupası 2026 amblemi vb ufak detaylar eklenerek aktiflik de amaçlanabilir.

Maç sohbet yorum forumu kurulabilir vs vs.

Galiba bu konuda bilgili gözüküyorsunuz. Eğer süreç yeni başladıysa böyle bi etkinliği düzenleyebilirsiniz. Özel mesaj ile bana detayları iletin nasıl işleteceğinizi ve hangi ödüller verebileceğimizi yönetim olarak kararlaştırırız.

Geri