[C++/Python] Cila sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan harunkocer
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 353

harunkocer

Platin Üye
Platin Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
1
55-120 serverim için ne yapabilirim diye düşünürken eskiden kullanılan Cila Sistemi aklıma geldi.
Biraz araştırdım ama forumlarda çok fazla bilgi kalmamıştı. Ben de yapay zekadan destek alıp sistemi tekrar şekillendirdim.
Cila Sistemi, normal efsunlardan tamamen bağımsız çalışan ek bir geliştirme sistemidir. Her eşyada %0–%100 arasında cila değeri bulunur ve %100'e ulaştığında artık daha fazla geliştirilemez.
Cila itemini, envanterinizde bulunan ve takılı olmayan uygun eşyanın üzerine sürükleyerek kullanabilirsiniz. Her kullanımda %50 başarı şansı bulunur.
Eşya takıldığında her %10 cila için +200 Canavar ve +200 Metin bonusu kazanırsınız. Maksimum %100 cila seviyesine ulaşıldığında toplamda +2000 Canavar ve +2000 Metin bonusu elde edebilirsiniz. (Degiştirilebilir)
Uygulanabilecek eşyalar:
Silahlar - Zırh parçaları (gövde, kafa, kalkan, bilezik, ayakkabı, kolye, küpe)
Kemer
Eldiven
Bazı özel eşyalar, başlangıç itemleri, acce ve aura sistemine ait eşyalar cilalanamaz. Ayrıca her eşya türü için ayrı bir cila eşyası var.
Yani silah için ayrı, zırh için ayrı, kostüm için ayrı cila taşları mevcut. Sistemi gereksiz efektlerle doldurma ihtiyacı duymadım,
sade ve işlevsel bırakmayı tercih ettim.

1779235243317.webp
1779235255048.webp
1779235269041.webp

Güncelleme V2 :

- Cila %100 olunca üst cila devreye girer. %100 cila olmadan üst cila atılmamaktadır.
- Üst cila malzemesini iteme sürüklediğinizde 1-50 arasında random yükseltme yapar.
- 1. ve 2. Efsunlar için ayrı Üst cila nesneleri eklendi.
- Premium cila ile toplam her efsun için 5k özellik vermektedir.
- Sabit 500 efsun oranı veren üst cila kristali itemleride ekledik.

@Tengrist Tavsiyen için teşekkür ederim kardeşim

1779317537479.webp
1779317489784.webp
1779317828859.webp

Son düzenleme:
Çok iyi Harun'um ama sınırsız hasarsa bi de cila güçlendirme yap yüzde 100 e ulaşan cilalara atıldığında 2000 oranı 2000 ile 20.000 arasında arttırması 1 ila 50 random değer ekleyen bir kağıt olsun 20kya ulaşmaya çalışsın oyuncular.
Hatta para kazanmak istiyorsan +500 fix ekleyen versiyonu da yap, fırsatı yakalaya 5lisini 4lü fiyattan koy 30 40bin tl lik satışı olur.

Son düzenleme:
Çok iyi Harun'um ama sınırsız hasarsa bi de cila güçlendirme yap yüzde 100 e ulaşan cilalara atıldığında 2000 oranı 2000 ile 20.000 arasında arttırması 1 ila 50 random değer ekleyen bir kağıt olsun 20kya ulaşmaya çalışsın oyuncular.
Hatta para kazanmak istiyorsan +500 fix ekleyen versiyonu da yap, fırsatı yakalaya 5lisini 4lü fiyattan koy 30 40bin tl lik satışı olur.
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Cila sistemi itemin efsun değerlerinin yüzdesine göre çalışmıyor mu normalde? Bu seviyeli efsun ekleme olmuş.

Eline sağlık evrim sisteminin tabiricaizise yandan yemişi :D birazda efect koydun mu özelliklerinide iteme göre değil de kendin ayarlarsan bonusunu falan aynı evrim sisteminin iç itemlere atıldığı hali güzel sistem(y)

Evet aslında tam olarak böyle düşündüm ama ilk hali bu şekilde oldu. Teşekkür ediyorum berkom :*

Cila sistemi itemin efsun değerlerinin yüzdesine göre çalışmıyor mu normalde? Bu seviyeli efsun ekleme olmuş.
Evet mantık olarak öyle 6/7 efsun mantıgı birazcık, zaten cila ve parlatma sistemleri de bu şekilde önerin varsa seve seve dinlerim.

elinize sağlık güzel olmuş (y)
Teşekkür ediyorum

Eline sağlık evrim sisteminin tabiricaizise yandan yemişi :D birazda efect koydun mu özelliklerinide iteme göre değil de kendin ayarlarsan bonusunu falan aynı evrim sisteminin iç itemlere atıldığı hali güzel sistem(y)
Teşekkür ederim. Ben biraz anti - Effectciyim diyebilirim.
Yani tabikide şekillendirilebilir daha temel hali hazır. :)

Zamanın da şunu yapmıştım Kostüm evrim sistemi

Güncelleme V2 :

- Cila %100 olunca premium cila devreye girer. %100 cila olmadan premium cila atılmamaktadır.
- Üst cila malzemesini iteme sürüklediğinizde 1-50 arasında random yükseltme yapar.
- 1. ve 2. Efsunlar için ayrı Üst cila nesneleri eklendi.
- Premium cila ile toplam her efsun için 5k özellik vermektedir. Artırılabilir.
- Sabit 500 efsun oranı veren üst cila kristali itemleride ekledik.

@Tengrist Tavsiyen için teşekkür ederim kardeşim

1779317537479.webp
1779317489784.webp
1779317828859.webp

Dosya Eklentileri

• 1779317532530.webp
    1779317532530.webp
    10,7 KB · Gösterim: 7
Son düzenleme:
Güzel düşünmüşsün Harun’um emeğine sağlık. Sana tek önerim cila arttıkça silahın parlaması da artsın yani adı üstünde cila ama öyle evrim gibi şekilli şukullu parlamalar değil silahin Orjinal parlamasını ufak ufak arttırabilirsen eğer mük olur. Tabi çok uğraştırır cila atılacak her iteme teker teker parlama ayarlamak lazım. Bunu cila atılacak item sayısını azaltarak yükü hafifletebilirsin. Bu konuda haziran 10’dan sonra yardımcı olurum aklına yatarsa. Kolay gelsin:)

Güzel düşünmüşsün Harun’um emeğine sağlık. Sana tek önerim cila arttıkça silahın parlaması da artsın yani adı üstünde cila ama öyle evrim gibi şekilli şukullu parlamalar değil silahin Orjinal parlamasını ufak ufak arttırabilirsen eğer mük olur. Tabi çok uğraştırır cila atılacak her iteme teker teker parlama ayarlamak lazım. Bunu cila atılacak item sayısını azaltarak yükü hafifletebilirsin. Bu konuda haziran 10’dan sonra yardımcı olurum aklına yatarsa. Kolay gelsin:)
Sağ ol kardeşim, teşekkür ederim yorumun için.
55-120 yapı olduğu için çok da gerek duymadım açıkçası. Çünkü skinler olsun, görünen-görünmeyen itemler olsun, sistemde zaten birçok şey mevcut. Belki ileride new school tarzı yapılarda böyle şeyler daha fazla kullanılabilir 👍

Geri