Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBiyolog affectinden sonra skillerin affecti silinmesi
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
sorun bu , oyuna ilk girişte yüklüyor ama ışınlanınca siliniyor barbarostan söktüm tüm şeyleri baştan sonra kontrol ettim ama bir türlü çözümünü bulamadım
bu biyolog ile alakalı bir durum değil,
her ışınlanmada bütün ekipmanlar çıkartılıp tekrardan takılır ymirin yapmış olduğu bir mekanizma bu,
ekipmanlar çıkartılıp geri takıldığı için skiller kapanır,
char_item.cpp at fixini yapıyım
Skilleri sıfırlayan fonksiyonda karakterdeki pozitif etkileri silen bir çağrı var. Bu bug değil bilinçli yapılmış ama detaylandırılmamış bir önlem.
Örneğin savaşçının yaktığı hava kılıcı, hareket hızı iksiri vs bunların her biri pozitif etki olduğu için hepsini bir arada kaldırıyor.
Bunu farketmiştim ama fixlemeye uğraşmamıştım. Aradığın şey bu.
Skilleri sıfırlayan fonksiyonda karakterdeki pozitif etkileri silen bir çağrı var. Bu bug değil bilinçli yapılmış ama detaylandırılmamış bir önlem.
Örneğin savaşçının yaktığı hava kılıcı, hareket hızı iksiri vs bunların her biri pozitif etki olduğu için hepsini bir arada kaldırıyor.
Bunu farketmiştim ama fixlemeye uğraşmamıştım. Aradığın şey bu.
bu biyolog ile alakalı bir durum değil,
her ışınlanmada bütün ekipmanlar çıkartılıp tekrardan takılır ymirin yapmış olduğu bir mekanizma bu,
ekipmanlar çıkartılıp geri takıldığı için skiller kapanır,
char_item.cpp at fixini yapıyım