Çözüldü Binek ekleme

• Konuyu açan Konuyu açan Archive
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 106
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Archive

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamın aleyküm öncelikle binek eklerken mob proto item proto biraz karışıkta sorun yaşıyorum anydaskten bağlanıp yardımcı olabilecek biri varmı rica etsem

Çözüm
Anydesk ile bağlantı sağlayıp inceledim. Gördüğüm hatalar

Zırhta msm içinde hatalar yapılmıştı sourceskin tanımlaması yapılmamıştı. targetskin1-2-3-4 diye ekleme yapılmıştı. Zırh için kullandığı vnum değeri ise 50000'in üstünde olduğu için görünmüyordu. 4100 olarak düzenledim.

Binek için npc_mount konumunu kullanan bir binek kullanılmıştı. Ancak client srcde npc_mount tanımlı değildi. Bu konumun tanımlaması yapıldı. Bineğin vnum değeri düşürüldü 28741 mi neydi öyle bir değer girdim yani 50000 altında bir değer atadım. Ayrıca giymeli binek sistemi olmadığı için quest ile mühre tanımlama yaptım.
Selamın aleyküm öncelikle binek eklerken mob proto item proto biraz karışıkta sorun yaşıyorum anydaskten bağlanıp yardımcı olabilecek biri varmı rica etsem
ne tür sorun yaşıyorsunuz // filesiniz de bulunan örnek bir bineğin kodunu kopyalayıp yapıştıırn baştaki mob kodunu boş bir kod ile dğeiştirin özelliklerini kendi isteğinize göre düzenleyin olur , item proto da aynı şekilde yapın

ne tür sorun yaşıyorsunuz // filesiniz de bulunan örnek bir bineğin kodunu kopyalayıp yapıştıırn baştaki mob kodunu boş bir kod ile dğeiştirin özelliklerini kendi isteğinize göre düzenleyin olur , item proto da aynı şekilde yapın
tabi birde eklediğin bineğin index kodu da var indexi de değiştirmen lazım yoksa oraya hangi mobun indexini yazarsan onun görüntüsü gelir

hocam anydask atsam bakma şansınız varmı yapamadım da

1750587654804.webp

hocam icon olarakta ekledim ama sorun şurda gr2 leri çekmiyor oyunda mob olarak 77777 çağırıyorum gelmiyor itemi giyiyorum öylede binek yok

eklemek istediğim binek theadminin paylaştığı wild_mount

Anydesk ile bağlantı sağlayıp inceledim. Gördüğüm hatalar

Zırhta msm içinde hatalar yapılmıştı sourceskin tanımlaması yapılmamıştı. targetskin1-2-3-4 diye ekleme yapılmıştı. Zırh için kullandığı vnum değeri ise 50000'in üstünde olduğu için görünmüyordu. 4100 olarak düzenledim.

Binek için npc_mount konumunu kullanan bir binek kullanılmıştı. Ancak client srcde npc_mount tanımlı değildi. Bu konumun tanımlaması yapıldı. Bineğin vnum değeri düşürüldü 28741 mi neydi öyle bir değer girdim yani 50000 altında bir değer atadım. Ayrıca giymeli binek sistemi olmadığı için quest ile mühre tanımlama yaptım.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri