Yardım Bineğin kaplamasını değiştirme

• Konuyu açan Konuyu açan ReFFuRoN
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 113
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ReFFuRoN

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese kolay gelsin öncelikle internette buldugum bir tavuskuşu bineği var ve bunun 3 rengi var. Mavi kırmızı ve yeşil ekledim ama yeşil olan nedense mavi olarak geliyor bir türlü çözüme ulaşamadım. Granny'den bakıyorum ama uzantısını yeşil olarak gösteriyor. Granny'den açtığımda ise kaplamasını göremiyorum sadece uzantısını görebiliyorum bu konuda nasıl bir çözüme ulaşabilirim ?

Çözüm
texture dosyasının bilgisayarının D:\ diski içinde olması gerekiyor örneğin D:\ymir work\npc\binek\texture.dds (pack içinde hangi klasörde olacaksa birebir aynı yol) bu şekilde texture yolunu ayarlarsan çalışması gerekiyor aslında.

veya modeli fbx'e çevirip 3dsmax'te açıp D:\ymir work\.... altındaki dds dosyayı modelin üstüne sürükleyip tekrar gr2 olarak kaydedebilirsin en temiz texture değiştirme yolu bu.
denedim ama sürekli farklı bir dosyaya yönlendirdiği için hata alıyordum. TexturChanger Granny ile yolunu değiştirdim düzelttim teşekkür ederim.

Bu konuda buldum <3

texture dosyasının bilgisayarının D:\ diski içinde olması gerekiyor örneğin D:\ymir work\npc\binek\texture.dds (pack içinde hangi klasörde olacaksa birebir aynı yol) bu şekilde texture yolunu ayarlarsan çalışması gerekiyor aslında.

veya modeli fbx'e çevirip 3dsmax'te açıp D:\ymir work\.... altındaki dds dosyayı modelin üstüne sürükleyip tekrar gr2 olarak kaydedebilirsin en temiz texture değiştirme yolu bu.

denedim ama sürekli farklı bir dosyaya yönlendirdiği için hata alıyordum. TexturChanger Granny ile yolunu değiştirdim düzelttim teşekkür ederim.

Çözüm
Geri